ΝΑΤΑ ΜΑΣ... ΔΙΑΔΩΣΤΕ! Η ΑΛ-ΚΑΪΝΤΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ... "ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ"...!!!



Ο ηγέτης του Ριζοσπαστικού Ισλάμ, Ομάρ Μπακρί, προειδοποίησε ότι τα βαλκανικά κράτη ενδεχομένως να γίνουν στόχος των ακραίων μουσουλμανικών κινημάτων, σε δήλωσή του που έκανε στη βουλγαρική εφημερίδα «24 Ώρες» στην έκδοση της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τον ριζοσπάστη κληρικό, ο οποίος για σχεδόν είκοσι χρόνια ζούσε στο Λονδίνο, τα Βαλκάνια είναι μια περιοχή που έχει επιρροή το Ισλάμ.

«Όταν το Ισλάμ επικρατεί σε μια περιοχή , τότε επικρατεί το ισλαμικό κράτος. Γι’ αυτό αποτελεί καθήκον μας να απελευθερώσουμε τους Ισλαμικούς λαούς της Ευρώπης, όπως της Ισπανίας, της Βουλγαρίας, της Αλβανίας, του Κοσσυφοπεδίου, των Σκοπίων και της Βοσνίας, που ανήκουν όλοι αυτοί σε ισλαμικές χώρες», είπε ο Μπακρί.

Στόχος η Βουλγαρία

Ο Μπακρί συνέχισε λέγοντας ότι η Βουλγαρία, μετά από τη συνεργασία της με το Ισραήλ, την αποστολή στρατευμάτων ως εισβολή στο Αφγανιστάν και το Ιράκ, αποτελεί έναν θεμιτό στόχο για να χτυπήσει.

Ο Μπακρί που έζησε στο Λονδίνο επί είκοσι χρόνια, άφησε το Ηνωμένο Βασίλειο και έφυγε από τη χώρα μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις σε λεωφορεία του Λονδίνου. Γενικά υπάρχει η πεποίθηση ότι έχει ισχυρούς δεσμούς με την οργάνωση Αλ Κάιντα. Ο Μπακρί είχε απειλήσει και την Ισπανία, που αποτέλεσε κατά το παρελθόν μέρος της Ισλαμικής κυριαρχίας.

Η ισπανική αστυνομία συνέλαβε χθες- 4 Οκτωβρίου 2012- έναν 21χρονο στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα με την υποψία της οργάνωσης μιας βομβιστικής επίθεσης στο Πανεπιστήμιο του νησιού.

Ο ύποπτος συνελήφθη όταν η αστυνομία έφτασε για να ανακαλύψει ότι είχε παραγγείλει και είχε λάβει 140 κιλά εκρηκτικού υλικού.

Μάλιστα, σε προσωπικό του ημερολόγιο ανακαλύφθηκε ότι εκφραζόταν με μίσος απέναντι στη κοινωνία και θεωρούσε τον εαυτό του έτοιμο να θυσιαστεί σε μια επίθεση.

Πιστεύεται ότι το σχέδιο του νεαρού ήταν να δημιουργήσει μια σειρά βομβιστικών επιθέσεων σε όλη την πανεπιστημιακή κοινότητα. echedoros-a.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: