Πύργος: Αλλοδαπός επιχείρησε να γδύσει φοιτήτρια

Επίθεση από αλλοδαπό που επιχείρησε να τη γδύσει στον δρόμο δέχτηκε νεαρή φοιτήτρια στον Πύργο, με την κοπέλα και τις φίλες της να κυνηγούν να τον πιάσουν. 

Το συμβάν, σύμφωνα με το ilialive.gr,  έλαβε χώρα στα σκαλιά του Επαρχείου στην πίσω πλευρά του λόφου. 

Τέσσερις κοπέλες από τον Πύργο κατέβαιναν για να επιβιβαστούν στο αυτοκίνητό τους, όταν ο νεαρός άντρας επιτέθηκε στη μια από αυτές και της τράβηξε τα ρούχα, προσπαθώντας να τη γδύσει. 

Τότε όλες μαζί οι κοπέλες κυνήγησαν τον δράστη που έφυγε τρέχοντας προς την περιοχή του Αθλητικού Κέντρου της Αγίας Βαρβάρας, με τις κοπέλες να συνεχίζουν να τον κυνηγούν για να τον πιάσουν. 

Ο αλλοδαπός που προσήχθη δεν έχει σχέση με την υπόθεση, αλλά γονείς κατήγγειλαν πως κυκλοφορεί στην περιοχή του αθλητικού κέντρου και πλησιάζει μικρά παιδιά. 

Κάτοικοι στην περιοχή διαμαρτύρονται αναφέροντας χαρακτηριστικά πως το αθλητικό κέντρο έχει καταντήσει… οίκος ανοχής και τα παιδιά τους κινδυνεύουν καθημερινά, όταν πηγαίνοντας εκεί για παιχνίδι τα πλησιάζουν άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που έχουν πονηρούς σκοπούς. 

"Δεν γίνεται να στεκόμαστε στα μπαλκόνια για να παρακολουθούμε τα παιδιά μας μην συμβεί κάτι, εδώ στο κέντρο του Πύργου", ανέφεραν γονείς.

Οι έρευνες στην περιοχή συνεχίζονται από τις δυνάμεις της Αστυνομίας και διενεργείται προανάκριση για το περιστατικό.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: