13 - 29 Ιανουαρίου: ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!

Οι Τούρκοι θα κάνουν αεροναυτικές ασκήσεις στο Αιγαίο από 13 μέχρι και 29 Ιανουαρίου. Επιχειρούν την “DE FACTO” κατάργηση των ενεργών Ελληνικών Πεδίων Βολής σε Άνδρο και Σιθωνία, που προστατεύουν Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στο ίδιο διάστημα θα είναι στην περιοχή και ο… Ρωσικός στόλος!

Οι Τούρκοι έχουν δεσμεύσει έξι περιοχές στο FIR Αθηνών, για την πραγματοποίηση αεροναυτικών ασκήσεων. Στο κεντρικό Αιγαίο και νότια της Ρόδου, για τις 13, 21, 26 και 29 Ιανουαρίου 2009. Το διάστημα μέχρι την λήξη των Τουρκικών ασκήσεων στο Αιγαίο, θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο, καθώς αναμένονται και πάλι προκλητικές ενέργειες εκ μέρους των Τούρκων. Οι Τούρκοι έχουν δεσμεύσει και περιοχές του Ελληνικού Πεδίου βολής Άνδρου. Πεδίο Βολής, που έχει μπει στο στόχαστρο των Τούρκων, αφού θέλουν την κατάργηση των ενεργών Πεδίων Βολής στο Αιγαίο. Κύριος στόχος των Τούρκων η κατάργηση των Πεδίων Βολής της Άνδρου και της Σιθωνίας, τα οποία δεσπόζουν από στρατηγικής άποψης στο Αιγαίο. Το μεν ενεργό Ελληνικό Πεδίο Βολής της Άνδρου ευρίσκεται ακριβώς μπροστά από την Αθήνα, ενώ αυτό της Σιθωνίας μπροστά από την Θεσσαλονίκη.
Η Ελλάς προ ετών είχε θέσει και αυτή θέμα προς την Τουρκία για το Τουρκικό Πεδίο Βολής, έμπροσθεν των Στενών των Δαρδανελίων, γεγονός που μείωσε εν μέρει τις Τουρκικές προθέσεις, αλλά το Ελληνικό αίτημα εγκαταλείφθηκε στην συνέχεια κατόπιν αμερικανικών πιέσεων προς χάριν της… «συμμαχίας» και των Νατοϊκών συμφερόντων! Η Τουρκία επιθυμεί την «απεθνικοποίηση» των Πεδίων Βολής μας και την μελλοντική τους κατάργηση, για να έχει πλήρη ελευθερία κινήσεων στην καρδιά του Αιγαίου.

Στο ίδιο χρονικό διάστημα όπου θα λάβουν χώρα οι αεροναυτικές ασκήσεις των τούρκων θα είναι παρών στην περιοχή και ο Ρωσικός στόλος, μέρος του οποίου μάλιστα θα ευρίσκεται στον Πειραιά. Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώθηκε ότι τα Ρωσικά πολεμικά πλοία «SERGEY OSIPOV» , «NIKOLAY CHIKER» και «ADMIRAL LEVCHENKO» πρόκειται να καταπλεύσουν στο λιμένα του Πειραιά πραγματοποιώντας εθιμοτυπική επίσκεψη στην Ελλάδα ως ακολούθως: α. Από τις 9 έως τις 12 Ιανουαρίου 2009 τα πλοία ανεφοδιασμού και υποστήριξης «SERGEY OSIPOV» και «NIKOLAY CHIKER» β. Από τις 12 έως τις 15 Ιανουαρίου 2009 το Αντιτορπιλικό «ADMIRAL LEVCHENKO» όπου επιβαίνει ο υποδιοικητής του στόλου της Βόρειας θάλασσας Υποναύαρχος Aleksandr Fedotenkov.
Μάλιστα στις 16 Ιανουαρίου σύμφωνα με το τμήμα του επίσημου Ρωσικού ΝΟΤΑΜ, που σας παραθέτουμε θα κάνει ασκήσεις και ο στόλος της Μόσχας:
«DATE AND TIMES: JAN 16 0900-1900.6.- PROCEDURES FOR EXERCISE AIRCRAFT:END PART 1 OF 2. DATES AND TIMES AS ITEM E, 03 JAN 09:00 2009 UNTIL 16 JAN 19:002009. CREATED: 24 DEC 10:24 2008»

Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ: ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ! ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ Η ΕΛΛΑΣ! ΟΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ(ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!) ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΣ 5ΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ «ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΩΝ», ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.



Πηγές: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: