Σεισμός – σεισμός, Λενινισμός!

9ac19-test2
Εσείς νομίζατε ότι ο Αντώνης Σαμαράς και ο (δηλωμένος) Λενινιστής Στουρνάρας, έκαναν πλάκα όταν μιλούσαν με ρήσεις του Λένιν στην βουλή. Εμείς από την άλλη, τα λέγαμε από την πρώτη στιγμή ότι ο αρχηγός της σοσιαληστικής διεθνούς ήταν το χαλί για την πραγματική μετάβαση της χώρας στον γνήσιο, ανόθευτο, μπολσεβικισμό.

Η συγκέντρωση του χρήματος είναι πλέον κατά 92% σε συστημικές τράπεζες ελεγχόμενες από το κράτος. Όπως στην Ρωσία του Μπρέζνιεφ ή την Πολωνία του Γιαρουζέλσκι.

Η μισητή αστική τάξη εξοντώνεται με κρατική επιβολή και παρέμβαση που θα τρόμαζε ακόμα και τον Πρόεδρο Μάο. Από τα Sprider μέχρι τον φούρναρη επιβάλλεται η πτώχευση, φυλάκιση ή αυτοκτονία.

Η ατομική ιδιοκτησία έχει ποινικοποιηθεί και χιλιάδες πολίτες οδηγούνται στις φυλακές (εδώ υπάρχει ιδιότυπο αμάλγαμα οθωμανισμού και μπολσεβικισμού).

Η ελεύθερη διακίνηση από πόλη σε πόλη έχει περιοριστεί με τα λεόντεια μέτρα στα καύσιμα, στην κατοχή και χρήση μεταφορικού μέσου και τα διόδια.

Και το κορυφαίο; Η κυβέρνηση νομοθετεί εξπρές για να απαγορεύσει την μετακίνηση Ανωνύμου Εταιρείας (Βιοχάλκο) σε άλλη, Ευρωπαϊκή χώρα, δίνοντας το χαριστικό χτύπημα στην ελεύθερη οικονομία του καπιταλισμού! Αφού βεβαίως έχει αφήσει τους εκλεκτούς της (S&B, Λάτση, Κόκα Κόλα) να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια.

Βρισκόμαστε πλέον στην εφαρμογή ενός γνήσιου, Λενινιστικού μοντέλου οικονομικής και πολιτικής διακυβέρνησης με μία εξαίρεση: Δεν υπάρχουν κουπόνια. Κοινώς, όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: