ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ - ΤΙ ΛΕΕΙ Ο Α.ΣΑΜΑΡΑΣ; Φ.Πιπιλή: "Οι ψηφοφόροι της ΧΑ είναι φασιστοειδή"

Παραλήρημα από την βουλευτή της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή η οποία χαρακτήρισε 425.000 Έλληνες ψηφοφόρους του Λαϊκού Συνδέσμου, ως "φασιστοειδή και ναζιστές", και πρόσθεσε μάλλιστα ότι και στην Ευρώπη υπάρχουν αλλά εκεί κρύβονται,επειδή έχουν "αντιρατσιστικούς" νόμους!
 
Είναι ολοφάνερο ότι σύντομα συγκεκριμένες μερίδες ανθρώπων θα διώκονται για τις απόψεις τους, και τις σκέψεις τους, και όχι για τις πράξεις τους.
 
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, η κυρία Πιπιλή επέρριψε ευθύνες στους Έλληνες ψηφοφόρους που ψήφισαν Χρυσή Αυγή (αντί να ψηφίσουν αυτή και την παράταξή της, ας πούμε), λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μια μεγάλη κατηγορία ψηφοφόρων -και γι' αυτό θα πρέπει να σταματήσουμε να τους νταντεύουμε τα ΜΜΕ και οι πολιτικοί- ήξεραν πολύ καλά τι ψήφισαν, γιατί είναι κομμάτι αυτής της καταγώγιας συμπεριφοράς».
 
«Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο: αυτά τα φασιστοειδή ενυπάρχουν και δεν είναι ανάγκη να είναι ναζιστές, χουντικοί, φασίστες ή άνθρωποι της νύχτας και παραβατικοί. Υπάρχουν στην Ελλάδα σε ένα ποσοστό 3% ή 4%, όπως και σε όλες τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Υπάρχουν αυτοί οι βαμμένοι ακροδεξιοί φασίστες. Αλλά στην Ευρώπη, επειδή υπάρχει ο νόμος ότι δεν μπορείς να μιλήσεις για το ναζισμό, κρύβονται» είπε η Φωτεινή Πιπιλή.
 
Άλλα μας έλεγε ο κύριος Σαμαράς, που μιλούσε για παραπλανημένους ψηφοφόρους, που προσπαθεί να τους κερδίσει πίσω, αλλά προφανώς η κυρία Φ.Πιπιλή έχει διαφορετική γνώμη, και δεν τους θέλει, καθότι τους θεωρεί "φασίστες".
 
Και να σκεφτεί κανείς ότι η ΝΔ του Α.Σαμαρά υποτίθεται ότι εκπροσωπεί την πατριωτική παράταξη. 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: