ΔΗΜΑΡ: ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝΞ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΜΕ ΜΑΓΚΕΣ...

Την πρόθεση της ΔΗΜΑΡ να ψηφίσει οποιαδήποτε νομοθετική ρύθμιση προωθήσει η κυβέρνηση, προκειμένου να μη γίνουν επαναληπτικές εκλογές, γνωστοποίησε ο Θόδωρος Μαργαρίτης, απηχώντας κατ' ουσίαν τις αποφάσεις που έλαβε η Εκτελεστική Επιτροπή του κόμματος που συνεδρίασε την Τρίτη.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό BHMA FM 99,5, το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ σημείωσε: «Στηρίζουμε την κυβέρνηση και για νομοθετική πράξη, αν χρειαστεί, για τις παραιτήσεις βουλευτών».

«Φυσικά θα ψηφίσουμε την τροπολογία για τη χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής και τις αποζημιώσεις των βουλευτών της, όπως θα ψηφίσουμε και οποιαδήποτε νομοθετική ρύθμιση προβλέπει το να μην πάμε σε επαναληπτικές εκλογές, από καταχρηστικές παραιτήσεις βουλευτών», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Σε αυτά τα ζητήματα θα στηρίξουμε την κυβέρνηση, γιατί μας ενδιαφέρει να έχουμε ένα αρραγές μέτωπο απέναντι στη φασιστική απειλή για την εξάρθρωση της Χρυσής Αυγής», κατέληξε ο κ. Μαργαρίτης.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ συνεδρίασε την Τρίτη και τάχθηκε υπέρ της αναστολής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής και υπέρ όποιας νομοθετικής ρύθμισης ώστε «να αποτραπούν εκλογές». Παράλληλα η ΔΗΜΑΡ ασκεί κριτική προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ επειδή ζητεί εκλογές και καθιστά «ρυθμιστή τη Χρυσή Αυγή».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: