ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 26-27 ΚΑΙ 28 ΜΑΙΟΥ

Καλημέρα αδελφοί μου
Αποφάσισα να γράψω για αυτά που θα συνέβαιναν κατά τις ημέρες 26-27 και 28 Μαίου, αλλά ευτυχώς δεν συνέβηκαν.
Τα γράφω για ενημέρωση και αφύπνιση των πολλών, που πιστεύουν πως πόλεμος δεν γίνεται, διότι ειμαστε στην ΕΟΚ, στον ΟΗΕ, στο ΝΑΤΟ και στο κάθε ..κολοκυθάτο.
Αρκετά από αυτά που θα γραφούν, τα γνωρίζουν και αρκετοί αδελφοί από το Φόρουμ.
Η συνάντησή μου με ένα πολύ γνωστό μου Γέροντα την Παρασκευή το μεσημέρι, ήταν η αφορμή να αποφασίσω να σας τα γνωστοποιήσω, αφού συμπληρώθηκαν αρκετά κενά στη συρραφή των γεγονότων.
Αφού μιλήσαμε με τον Γέροντα για δικά μας θέματα, ύστερα με ρώτησε, εάν προς τα τέλη Μαίου αντιλήφθηκα κάτι.
-Περάσαμε μια λαχτάρα Γέροντα που να σας τα λέω. Απο την Τρίτη 25 Μαίου πληροφορηθήκαμε πως οι Τούρκοι θα μας κτυπούσαν την Παρασκευή το βράδυ. Μαζί με την προσευχή ετοιμάσαμε και τις λάμπες πετρελαίου και ο΄τι άλλο για έκτακτες ανάγκες και περιμέναμε βραδιάτικα να κτυπήσουν οι σειρήνες. Το πρωί της Πεμπτης μάθαμε ότι έληξε ο συναγερμός, γιατί κάτι τους χάλασε και ανέβαλαν την επίθεση.
-Να σου πω και εγώ τώρα, αυτά που έμαθα από τους Γεροντάδες μας.
Περί τα μέσα Μαίου κάποια αγιασμένα Γεροντάκια είδαν κατα τη διάρκεια της προσευχής τους, να πλέει τουρκικός στόλος προς εκείνο το συγκεκριμένο νησί (είναι και μεγάλο) να το καταλαμβάνουν και ύστερα οι Τούρκοι να επιδίδονται σε κάθε είδους βιοπραγίες, βιασμούς και γενικά ότι έκαναν στην Κύπρο. Αμέσως εκείνοι οι Γέροντες σήμαναν συναγερμό, πνευματικό εννοώ. Τηλεφωνήθηκαν ανθρώποι, Σκήτες, Κελλιά ,μοναχοί και λαίκοί εντός και εκτός του Αγίου Όρους. ''Έπεσε'' πολλή προσευχή.
Υπήρξε απόστρατος αξιωματικός που ξημέρωσε προσευχόμενος μπροστά στην εικόνα του Αγίου Δημητρίου.

Τρίτη το βράδυ, επιτρέπει ο Θεός και βλέπουν σε όραμα κάποιες αγιασμένες ψυχούλες, την Παναγία να μεσιτεύει στον Κύριο μας και αμέσως μετά τη βλέπουν να πηγαίνει επάνω απο το νησί και να το αγκαλιάζει. Φανερό σημάδι της προστασίας της. Δόξασαν το Θεό και ενημέρωσαν τους υπόλοιπους για την ευχάριστη εξέλιξη.

Την Τετάρτη το μεσημέρι φθάνει σε ένα Κελλάκι κάποιος απόστρατος αξιωματικός όπου βρήκε άλλους τρεις προσκυνητές που φυσικά δεν γνώριζαν τίποτα ούτε και ο Γέροντας, τους είπε κάτι γιατί είχε μάθει για το ευνοίκό της εξέλιξης.
_Γέροντα του λέει ο απόστρατος, οι Τούρκοι θα μας χτυπήσουν είναι έτοιμοι.
_Τίποτα δεν θα γίνει ,θα δεις τι θα πάθουν.
-Τι θα παθουν δηλαδη;
Που θες να ξερω, θα το φροντίσει η Παναγία μας.
Το πρωί της Πέμπτης ο αξιωματικός μετά από κάποια τηλέφωνα, ανακουφισμένος τους ανακοίνωσε πως είχαν μεγάλα προβλήματα στις επικοινωνίες τους και έτσι το ανέβαλαν

Αυτό φάνηκε γιατι την Πέμπτη 27 μαίου έβγαλαν μόνο 6 αεροπλάνα στο Αιγαίο το ίδιο έγινε και την Παρασκευή.

Θυμάστε στις 16 Αυγούστου 1999 όταν με εκείνο τον μεγάλο σεισμό στην Τουρκία σκοτώθηκαν χιλιάδες ανθρώποι και καταστράφηκε μια μεγάλη ναυτική τους βαση. Βυθίσθηκε και ένα μεγάλο πλοίο τους Όχι τυχαία. Εκεί μέσα συνεδριάζαν 400 στρατιωτικοί με επικεφαλής 10 Εβραίους στρατιωτικούς για τις λεπτομέρειες της επίθεσης και κατάληψης της ΣΑΜΟΥ. Όλοι σκοτώθηκαν και οι 10 Εβραίοι ετάφησαν επίσημα στο Ισραήλ.

Όπως και τότε δεν επέτρεψε ο Κύριος μας να γίνει το κακό έτσι και τώρα το καθυστέρησε και το ανέβαλε για λίγο διάστημα η θερμή προσευχη.
Δόξα τω Θεώ.


Δημοσίευση από styx(αξιωματικός στρατού)πριν δημοσιευτεί το παραπάνω κείμενο την Τετ Μάιος 26, 2010 9:47 pm
Συγγνώμη εάν κάποιοι θεώρησαν ότι με κάποιες δημοσιεύσεις μου σπέρνω τον πανικό και την κινδυνολογία . 2 χρόνια τώρα στο forum θα έλεγα ότι σας είχα συνηθίσει αλλιώς, ως πνεύμα αντιλογίας σε κάθε είδους "ημερολογία". Απλώς επιτρέψτε μου να γνωρίζω "εκ των έσω" κάτι παραπάνω και ήθελα ( λάθος μου) να υπάρχει σχετική εγρήγορση και "καλή ανησυχία".
Λοιπόν για να γίνω σαφής, κατά 99% δεν πρόκειται να συμβεί ΤΙΠΟΤΕ στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: