Μήνυση για εσχάτη προδοσία κατά βουλευτών…

Δεν πιστεύω ότι η ελληνική δικαστική ηγεσία δεν θα δυσκολευτεί με την μήνυση. Για να την εξετάσει σε βάθος οφείλει να επιδείξει γενναιότητα, ανεξαρτησία, σοφία και αίσθηση της λαϊκής οργής, που έχει φτάσει κοντά στο 80%. Δηλαδή στο λαό της πατρίδας (μας). Πολύ θα ήθελα να τα δώ να αληθεύουν. Θα υπήρχε άλλο ένα όπλο στη φαρέτρα μας…

«Είναι γνωστό πως από την Κυβέρνηση είχε ανακοινωθεί ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα εκδώσει τα σχετικά Προεδρικά Διατάγματα (ΠΔ) για την εφαρμογή της συμφωνίας με το ΔΝΤ (ν.3845/2010) μέχρι την 15-06-2010. Όμως χθές (ΣΣ 14-6-2010) ανακοινώθηκε και πάλι από την Κυβέρνηση πως η έκδοση αυτών των προεδρικών διαταγμάτων αναβάλλεται…!


Δεν μας είπαν βέβαια γιατί αναβάλλεται, όμως πολύ πιθανόν ο λόγος να είναι ο ακόλουθος:

ΚΑΤΑΤΕΘΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Aκολουθεί ολόκληρη η μήνυση,

ωστόσο ενημερώνω εκ των προταίρων πως κρίνεται σημαντική η συμμετοχή μας με επιστολές προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας στη διεύθυνση http://www.presidency.gr/contact.htm (αυτόματο e-mail), ή pressoffice@presidency.gr ζητώντας του να μην εκδώσει τα Προεδρικά Διατάγματα για την εφαρμογή του Προδοτικού νόμου ν.3845/06-05-2010 με το ΔΝΤ, μέχρι να κριθεί η μήνυση για Εσχάτη Προδοσία από τη Δικαιοσύνη.

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (άρθρο 41 Συντ.).

ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ XAΛΚΙΔΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

Του Δημητρίου ΑΝΤΩΝΙΟΥ, Ιατρού, κατ. Χαλκίδος, τηλ. 22210-62743…»

Ολόκληρη η μηνυτήρια αναφορά εδώ. Μπείτε με ένα κλικ.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: