ΑΣ ΞΕΣΚΟΝΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΥΡΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΕΜΕΤΟ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΣΤΟ ΧΥΤΗΡΙΟ


ΠΟΣΟ ΠΑΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ; ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣΚΕΟΔΟΝΙΑ... ΑΠΟ ΤΟ 1996 ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΑ ΣΠΑΡΓΑΝΑ... 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1996 ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ...

Η υπόθεση Παναγοπούλου Δοξιάδη

Εξελίξεις στον "πόλεμο" που έχει ξεσπάσει μεταξύ της ηθοποιού Βάσιας Παναγοπούλου και του πρώην συζύγου της, σκηνοθέτη Αποστ. Δοξιάδη και αναστάτωσε την κοσμική ζωή της Αθήνας.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξή της στην εφημερίδα "Το Ονομα", η ηθοποιός πέρασε στην αντεπίθεση. Εμπλέκει έμμεσα τον πρώην σύζυγό της με τη δολοφονία του συγγραφέα Κώστα Ταχτσή. Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα, αναφέρεται η εξής δήλωση της ηθοποιού:

"Ψάξτε τη δολοφονία του Κώστα Ταχτσή. Ψάξτε να βρείτε ποιοί κρύβονται από πίσω. Ο Ταχτσής λίγο πριν δολοφονηθεί, έγραφε βιβλίο, στο οποίο αναφερόταν εκτενώς στην προσωπική ζωή του Απόστολου Δοξιάδη. Δεν πρόλαβε να τελειώσει το βιβλίο αυτό. Τον πρόλαβε ο θάνατος. Ο συγγραφέας δολοφονήθηκε. Το βιβλίο κυκλοφόρησε στην αγορά. Τα σημεία όμως όπου αναφερόταν το όνομα του πρώην συζύγου μου, εξαφανίσθηκαν μυστηριωδώς".

Χθες παρουσιάσθηκε στην ασφάλεια Αττικής, για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση, ο Απόστολος Δοξιάδης, ο οποίος αφού τελείωσε την κατάθεσή του, έκανε δηλώσεις για τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα της εφημερίδας. Συγκεκριμένα, ο κ. Δοξιάδης είπε:

"Αυτά τα παράλογα που ακούτε δείχνουν το μέγεθος του πανικού, για την ενοχή τους. Είναι ένοχοι και έχουν κάτι να κρύψουν ".

Η γραμματέας

Στο μεταξύ, χθες, έδωσε σημεία ζωής η γραμματέας της ηθοποιού Αννα - Μαρία Κορομβόκη, η οποία θεωρείται βασική μάρτυρας, για όσα κατηγορεί την πρώην σύζυγό του ο Απόστολος Δοξιάδης, ότι δηλαδή σχεδίαζε τη δολοφονία του και είχε πληρώσει γι' αυτόν τον σκοπό τον Αντώνη Μαχαιρίδη.

Η Αννα - Μαρία Κορομβόκη, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του κ. Δοξιάδη, ήταν ο άνθρωπος που του αποκάλυψε το σχέδιο αυτό.

Η γραμματέας της ηθοποιού επικοινώνησε τηλεφωνικώς χθες με τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής, στους οποίους είπε, ότι βρίσκεται στη διάθεσή τους, για να καταθέσει. Η νεαρή γραμματέας πιθανότατα θα κληθεί να καταθέσει τη Δευτέρα.

Μέχρι στιγμής, στην ασφάλεια έχουν καταθέσει 12 άτομα, ενώ ο αριθμός των μαρτύρων για την υπόθεση, υπολογίζεται ότι θα φθάσει τους 30.

Ο κ. Δοξιάδης έχει παραδώσει στους αστυνομικούς κασέτες, με συνομιλίες της Βάσιας Παναγοπούλου, όπου η ηθοποιός συζητάει με διάφορα πρόσωπα, τους σκοπούς της εναντίον του.

Σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ των κασετών αυτών, είναι και κάποιες όπου η Παναγοπούλου συζητάει με τη γραμματέα της και τον φερόμενο ως δολοφόνο, Αντώνη Μαχαιρίδη.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί που ρωτήθηκαν είναι επιφυλακτικοί για το κατά πόσο μπορούν να θεωρηθούν ως αποδεικτικά στοιχεία τα όσα ακούγονται στις κασέτες.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: