ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠ' ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ... ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ "ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ" ΤΟΝ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...!!!



Συναγωνιστές/συναγωνίστριες,

Με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού εξωτερικών της τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου στην προσωρινή πρωτεύουσα του Ελληνισμού το κίνημα μας αποφάσισε όπως διοργανώσει εκδήλωση διαμαρτυρίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 10/10 ώρα 19,00 στην συμβολή των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Ρηγίλλης μπροστά από το σημείο όπου βρίσκεται το μνημείο των Ιμίων. Ένα μνημείο που είναι αφιερωμένο σε τρεις Έλληνες αξιωματικούς που σκοτώθηκαν για την Ελληνική Τουρκοφιλία. Μια θυσία που ελάχιστοι θυμούνται και τιμούν σήμερα. Η επιλογή του χώρου συγκέντρωσης καθόλου τυχαία δεν είναι και σκοπό έχει να θυμίζει σε όλους μας πως όσα χρόνια και αν περάσουν ο τούρκος θα είναι ο εχθρός του Ελληνισμού. Παράλληλα στέλνουμε το μήνυμα σε κάθε ξεπουλημένο πολιτικό ότι όσο το 37% του νοτιότερου σημείου της Ελλάδας βρίσκεται υπό κατοχή από μογγολικά στρατεύματα δεν μπορούμε να μιλάμε για Ελληνοτουρκική φιλία.

Δεν είναι φίλοι μας αυτοί που παραβιάζουν συνεχώς τον εναέριο χώρο του Αιγαίου και προσβάλουν με κάθε τρόπο τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδα στην Θράκη.
Δεν είναι φίλοι μας αυτοί που σκότωσαν τον Σολωμό και τον Ισαάκ. 
Δεν είναι φίλοι μας αυτοί που κρατούν την Πόλη, την Τραπεζούντα και την Σμύρνη...
Πόσα ακόμα παλικάρια πρέπει να θρηνήσουμε για να καταλάβουμε ότι ο τούρκος ούτε ήταν ούτε πρόκειται ποτέ να γίνει φίλος μας. 

Αδέρφια,
Οι μέρες που βιώνουμε είναι δύσκολες. Μην αφήσεις τον εχθρό (εσωτερικό και εξωτερικό) να πλήξει το εθνικό σου φρόνιμα. Μόνο έτσι θα καταφέρει να επιβάλει τα προδοτικά και ανθελληνικά του σχέδια και να σε καταστήσει μίζερο και εξαθλιωμένο. 

Αντιστάσου! Φώναξε! ΔΡΑΣΕ! 
Αν όχι εσύ, ποιος;
Αν όχι τώρα, πότε; 

Την Τετάρτη δεν θα διώξουμε την Τρόικα ούτε θα ελευθερώσουμε την Κύπρο. Την Τετάρτη θα κρατήσουμε ζωντανή την μισοσβησμένη φλόγα της ελπίδας. Εμείς οι λίγοι και εκλεκτοί. Ποτέ δεν ήμασταν πλειοψηφία ούτε πρόκειται να γίνουμε. 

Απευθύνουμε έκκληση σε κάθε ελληνόψυχο να ενώσει την φωνή του μαζί μας. Είναι η δική σου σειρά αδελφέ να αγωνιστείς μαζί μας. Ούτε τα σχόλια σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης ούτε οι κριτικές θα μας πάρουν μπροστά. Άσε τον καφέ και την ξάπλα και εναντιώσου κατά αυτών που θέλουν να σε πείσουν, ότι αυτός που κατέχει την πατρίδα σου με την βία είναι φίλος σου. Δεν δεχόμαστε συγχαρητήρια ούτε θέλουμε τα μπράβο για την κίνηση μας αυτή. Σε θέλουμε εσένα αυτοπροσώπως δίπλα μας να ενώσεις την φωνή σου μαζί μας. Δεν μας ενδιαφέρει ούτε τι κόμμα ψηφίζεις ούτε τις πολιτικές πεποιθήσεις έχεις. Αν νιώθεις ΕΛΛΗΝΑΣ όμως η συνείδηση σου οφείλει να σε προτρέψει να ενταχθείς στον αγώνα μαζί μας. Υπάρχει και για σένα μια θέση στην μάχη... 

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! 

''Γέμισαν τάφοι μὲ κορμιὰ πιλότων... γιατί ἔχουμε εἰρήνη!!! Γέμισε καὶ ἡ βουλὴ ἑλληνόφωνους ἀπ' τὴν ἑλληνοτουρκικὴ φιλία...!!!'' Xαρά Νικοπούλου

ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: