Βροχή οι μηνύσεις εναντίον των πολιτικών

Η μία πίσω από την άλλη καταφθάνουν στη Βουλή οι μηνύσεις κατά των πρώην πρωθυπουργών, πρώην υπουργών-υφυπουργών και πάει λέγοντας.

Δύο Μνημόνια και τρεις μηνύσεις είναι η πρώτη δικογραφία που εστάλη στο Κοινοβούλιο και διαβάστηκε στην Ολομέλεια από την αντιπρόεδρο Μαρία Κόλλια-Τσαρούχα εις βάρος του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, του πρώην υπουργού Εθνικής Οικονομίας, Γ. Παπακωνσταντίνου, των μελών του Υπουργικού Συμβουλίου και των βουλευτών που συμφώνησαν, εισηγήθηκαν και ψήφισαν αυτά που ψήφισαν.

Το πρώτο καμπανάκι της Θέμιδος ακούστηκε από την κυρία Ντόρα Κρητικοπούλου, η οποία ζητεί την κεφαλήν επί πίνακι των αρχιτεκτόνων της δήλωσης του Καστελόριζου.

Ο κύριος Δορύλαος Κλαπάκης τοποθετεί κι άλλους στο κάδρο του… οικονομικού Μεσαίωνα που εισήλθε η χώρα. Πέραν των Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου, στη μήνυσή του αναφέρει και τον πρωθυπουργό της χώρας, Αντώνη Σαμαρά, τον πρώην πρωθυπουργό των ολίγων ημερών Λουκά Παπαδήμο, τους διατελέσαντες υπουργούς Βενιζέλο, Σκανδαλίδη και Προκόπη Παυλόπουλο.

Άντε και καλή δουλίτσα, μια και οι περισσότεροι πολιτικοί είναι δικηγόροι στο επάγγελμα. Να δουλέψουν και λίγο…

     
     
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: