Ιδού οι ρατσιστικές επιθέσεις…


Ιδού οι ρατσιστικές επιθέσεις…
«Κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες» κακοποιούν και ληστεύουν ηλικιωμένους Έλληνες.
Μας πρήζουν καθημερινά τα καθεστωτικά ΜΜΕ για τις «ρατσιστικές» επιθέσεις που δήθεν δέχονται «κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες» από Έλληνες που φοράνε… μαύρες μπλούζες. Κι έτσι, κρύβουν τις πραγματικές ρατσιστικές επιθέσεις που υφίστανται οι Έλληνες, και μάλιστα οι πλέον ανυπεράσπιστοι, οι ηλικιωμένοι.
Χθες, λοιπόν, συνελήφθη στα Πατήσια από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 34χρονος «κακόμοιρος οικονομικός μετανάστης» από την Τανζανία, ο οποίος λίγο πριν μαζί με δύο συνεργούς του (και ομοεθνείς του) που πρόλαβαν και την κοπάνησαν και αναζητούνται, ακινητοποίησαν 73χρονη ανυπεράσπιστη Ελληνίδα, στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει και αποπειράθηκαν να την ληστέψουν.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο συλληφθείς «κακόμοιρος κ.τ.λ.» από κοινού με τους συνεργούς του, παρακολουθούσαν ηλικιωμένους που έκαναν ανάληψη χρημάτων από Τράπεζες και μετά τους ακολουθούσαν μέχρι την είσοδο των σπιτιών τους. Εκεί τους επιτίθονταν, τους χτυπούσαν και τους λήστευαν τα χρήματα.
Όπως εξακριβώθηκε οι δράστες κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν διαπράξει, με την ίδια μέθοδο δράσης, επτά (7) ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων στις περιοχές της Κυψέλης και του Αγίου Παντελεήμονα!
Να τους χαίρονται τους Τανζανούς κτηνανθρώπους οι «ευαίσθητοι» πολιτικάντηδες (από Δένδια και Σαμαρά μέχρι Τσίπρα και Παπαρήγα), τα καθεστωτικά ΜΜΕ, ντόπια και ξένα, οι ΜΚΟ, οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές», ο Συνήγορος του Πολίτη (λαθρομετανάστη), ο Επίτροπος Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης, η Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΟΗΕ και λοιπές «αντιρατσιστικές» δυνάμεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια: