15 τρομακτικές εικόνες που δείχνουν ότι το Κίεβο είναι μία πραγματική πολεμική ζώνη.ΤΑ ΓΕΓΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΟΥ RUSSIA TODAY.-35 ΝΕΚΡΟΙ,505 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Anti-government rioters aim their weapons during clashes with riot police in Independence Square in Kiev February 18, 2014. (AFP Photo / Genya Savilov)       Στους δρόμους, καίνε αστυνομικούς και στρατιωτικά φορτηγά, ταραξίες, ξυλοδαρμοί, όργανα επιβολής του νόμου,  θάνατοι . Εκτός ελέγχου, οπλισμένοι μέχρι τα δόντια, είναι κυριολεκτικά  σε μια εμπόλεμη ζώνη στο Κίεβο.
REUTERS / Andrew Kravchenko

.”


Reuters / David Mdzinarishvili Reuters / Gleb Garanich REUTERS / Vlad Sodel REUTERS / Maks Levin       Ο Πρόεδρος Βίκτορ Γιανούκοβιτς και οι ηγέτες της αντιπολίτευσης της Ουκρανίας , μέχρι στιγμής δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε συμφωνία για τον τερματισμό της βίας. Οι ηγέτες της αντιπολίτευσης αρνούνται να καταδικάσουν την αιματοχυσία, αλλά ζητούν από τους οπαδούς τους να απέχουν από ριζοσπαστικές δράσεις. 
   Αλλά ακόμα και αν επιτευχθεί οποιαδήποτε συμφωνία μεταξύ της ουκρανικής αντιπολίτευσης  και της κυβέρνησης, οι επίσημοι ηγέτες της αντιπολίτευσης είναι εξαιρετικά απίθανο να πείσουν τους αντάρτες εθνικιστές να καταθέσουν τα όπλα, να σταματήσουν την ανταρσία και να επιστρέψουν στις εξαθλιωμένους δυτικές περιοχές της Ουκρανίας,από όπου κυρίως προέρχονται.Reuters / Konstantin ChernichkinREUTERS / Olga Yakimovichhttp://rt.com/news/ukraine-street-warfare-firearms-658/    Οι  κάμερες του RT κατέγραψαν διαδηλωτές που προσπάθησαν να βιντεοσκοπήσουν την κλιμάκωση της βίας στην Ανεξάρτητη πλατεία του Κιέβου. Ένοπλοι διαδηλωτές έχουν πάρει τον έλεγχο του ξενοδοχείο στην Ουκρανία, παγιδεύοντας τα μέλη του πληρώματος του RT μέσα. Independence Square in Kiev February 20, 2014. (Reuters/Maks Levin)
Independence 
   «Εμείς απλώς πυροβόλησαμε. Έσπασε ένα παράθυρο εδώ.Στεκόμαστε εκατοστά μακριά όταν πυροβολισμός χτύπησε το δωμάτιο όπου έχουμε live την θέση μας, "είπε στο RT ο ανταποκριτής Aleksey Independence Square in Kiev February 20, 2014. (Reuters/Vasily Fedosenko)


Yaroshevsky , δείχνοντας προς το παράθυρο που είχε σπάσει από τον πυροβολισμό. Είπε ότι υπήρχαν αγνώστοι ελεύθεροι σκοπευτές που πυροβολούσαν από τα κτίρια σε όλη την Πλατεία Ανεξαρτησίας.  
http://rt.com/news/rt-crew-kiev-maidan-898/  Η μάχη στην πλατεία Ανεξαρτησίας του Κιέβου  αναθερμάνθηκε με τους ταραξίες ναIndependence Square in Kiev February 20, 2014. (Reuters/Vasily Fedosenko) συγκρούονται με τις δυνάμεις ασφαλείας μέσα πυρά ελεύθερων σκοπευτών. Ο αριθμός των νεκρών έχει αυξηθεί σε 35,ανακοίνωσε το ουκρανικό υπουργείο Υγείας, επίσης ανέφερε ότι 505 άνθρωποι Independence Square in Kiev February 20, 2014 (Reuters/Vasily Fedosenko)



τραυματίστηκαν κατά τη συμπλοκή, με περίπου 300 από αυτούς να νοσηλεύονται σε νοσοκομεία.






  http://rt.com/news/ukraine-maidan-rioters-offensive-880/  ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RUSSIA TODAY από όπου προέρχονται όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο από το συνεργείο που βρίσκεται στο Κίεβο:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια: