Κι άλλος νεκρός τραπεζίτης! Συμβαίνει τώρα (βίντεο).


Μια εσωτερική πηγή με προειδοποίησε το Σαββατοκύριακο ότι είναι σε επιφυλακή για έναν άλλο τραπεζίτη  που θα "αυτοκτονήσει", και αρκετά βέβαιος ξύπνησα σήμερα το πρωί με την είδηση ​​ότι ένας άλλος τραπεζίτης  από την JP Morgan πήδηξε στο κενό.
Ένας τραπεζίτης επενδύσεων, την Τρίτη πήδηξε από την οροφή του Chater House στο Central, όπου είναι η Wall Street και η τράπεζα JP Morgan έχει την έδρα της στην Ασία, διάφοροι μάρτυρες είπαν στην South China Morning Post.
Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι ο άνθρωπος πήγε αρχικά στην οροφή του Chater House, ένα κτίριο 30 ορόφων στην καρδιά της κεντρικής επιχειρηματικής περιοχής του Χονγκ Κονγκ - και αργότερα πήδηξε. Το περιστατικό συνέβη μεταξύ 14:00-15:00,είπε ένας μάρτυρας .
Αρκετοί αστυνομικοί τον είχαν δει στην οροφή, αλλά προφανώς απέτυχαν να πείσουν τον άνθρωπο να μην πηδήξει,είπε ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες. Η αστυνομία επιβεβαίωσε αργότερα στην Post ότι ένας 33-χρονος - επονομάστηκε Li - βρέθηκε σε επικίνδυνη θέση στην οροφή του Chater House on Connaught Road Central στις 14:08 τοπική ώρα. Ο Li πήδηξε από το κτίριο πριν από την άφιξη του πληρώματος έκτακτης ανάγκης της πόλης.



http://www.scmp.com/business/banking-finance/article/1430296/man-leaps-death-jp-morgans-headquarters-central   ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ SCMP:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια: