Η Αποκάλυψη είναι προ των πυλών.

       Κάποιος δεν πρέπει να είναι μέντιουμ για να ξέρει ότι οι πιο σκοτεινές μέρες του κόσμου είναι προ των πυλών. Υπάρχουν εκδηλώσεις, οι οποίες αποτελούν την τέλεια καταιγίδα. Είμαστε αντιμέτωποι με την πιθανή προοπτική ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος να ξεκινήσει στη Μέση Ανατολή. Η Αμερική στέκεται πάνω χείλος της ολοκληρωτικής οικονομικής κατάρρευσης.  https://secure.avangate.com/affiliate.php?ACCOUNT=USDECEPT&AFFILIATE=39149&PATH=http%3A%2F%2Fwww.usdeception.com%2Fvsl%2Findex.php&AFFSRC=biobf21           Οι μηχανισμοί για μια "βίαιη επίθεση ψευδή σημαία" έχουν τεθεί σε κίνηση και θα μπορούσε να συμβεί μέσα στις επόμενες 45 ημέρες. Η ολική καταστροφή του Συντάγματος είναι στο χέρι και οι νομικοί μηχανισμοί και οι κανόνες για τη ζωή σε μια μετα-αποκαλυπτική Αμερική είναι σαφώς σε θέση. Στην επιφάνεια, φαίνεται ότι η μοίρα της Αμερικής είναι σφραγισμένη. putin-vs-obama[1]
        Οι κεντρικοί τραπεζίτες πρόκειται να κάνουν πόλεμο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τους. Η CIA υποστηρίζει τους αντάρτες της Συρίας που οργάνωσαν μια" ψεύτικη σημαία" ¨στην επίθεση με χημικά όπλα τον περασμένο χειμώνα στο Χαλέπι. Απλώς οργάνωσαν μια ακόμα επίθεση με χημικά όπλα στη Δαμασκό τον Αύγουστο. Κάθε επίθεση σχεδιάστηκε για να κατηγορήσει ψευδώς τον Σύριο ηγέτη, Άσαντ, για τις επιθέσεις και χρησίμευσε ως πρόσχημα για να φέρει τις ΗΠΑ σε πόλεμο και τελικά να ανατρέψει τον Άσαντ. Αυτό έπρεπε να είχε ακολουθηθεί με την κατοχή της Συρίας ,για να χρησιμεύσει ως εφαλτήριο από το οποίο θα εισβάλει στο Ιράν.
         Η ενοποίηση της Μέσης Ανατολής σε ζώνη ελεύθερου εμπορίου είναι ο τελικός στόχος των κεντρικών τραπεζιτών. Η Συρία και το Ιράν είναι σε μεγάλο βαθμό εκτός του ελέγχου από τη Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών και, όπως συνέβη στο Ιράκ και τη Λιβύη, αυτό είναι απαράδεκτο για τους κεντρικούς τραπεζίτες. Όταν οι ηγέτες δεν συνθηκολογήσουν με τις κεντρικές τραπεζικές πεθαίνουν. Ο Άσαντ της Συρίας είναι ο επόμενος.

       Ο Πούτιν ανέτρεψε προσωρινά την προγραμματισμένη επίθεση του Ομπάμα τη Συρία.
       Η Ρωσία και τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης ανέτρεψαν επιτυχώς τις δικαιολογίες του Ομπάμα, για να επιτεθεί στη Συρία, τουλάχιστον προσωρινά. Στη συνέχεια, η κυβέρνηση Ομπάμα έχει γυρίσει την πλάτη και ταπεινώθηκε δημοσίως. Ο Ομπάμα και οι κεντρικοί τραπεζίτες κυρίως είναι μαριονέτες που χρειάζονται απεγνωσμένα ένα παιχνίδι για να αλλάξει η εκδήλωση, προκειμένου να πάρουν τις ΗΠΑ στρατιωτικά στη Συρία για λογαριασμό των κεντρικών τραπεζιτών. Οι δύο προηγούμενες  χορηγίες της CIA με" ψευδή σημαία" σε επιθέσεις  χημικών όπλων , στη Συρία, δεν κάνει το κόλπο. Ως εκ τούτου, κάτι ισχυρότερο είναι απαραίτητο.                Κάτι που χρειάζεται στο αμερικανικό εγχώριο μέτωπο που θα σχεδιαστεί για να ωθήσει τη βούληση του λαού σε αποδοχή του ολοκληρωτικού πόλεμου με τη Συρία και το Ιράν και τελικά με το προτεκτοράτο των εθνών τους, την Κίνα και τη Ρωσία. Η κυβέρνηση Ομπάμα είναι λίγο πολύ ένα πιόνι τέχνασμα-και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ψευδής επιλογή σημαία είναι πιθανόν η μόνη επιλογή. Έχω σοβαρές υποψίες ότι μια "ψεύτικη σημαία επίθεση", ή μια σειρά από "ψευδείς σημαίες επιθέσεις"θα γίνουν εδώ σε αμερικανικό έδαφος, είναι πιθανό, και δεν έχουμε πολύ χρόνο να περιμένουμε. Αφού διαβάσετε τις ακόλουθες πληροφορίες από την FEMA και τις DHS ασκήσεις, https://secure.avangate.com/affiliate.php?ACCOUNT=USDECEPT&AFFILIATE=39149&PATH=http%3A%2F%2Fwww.usdeception.com%2Fvsl%2Findex.php&AFFSRC=biow21           θα είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι κάτι πολύ μεγάλο, δεν είναι προ των πυλών.http://beforeitsnews.com/self-sufficiency/2014/02/the-apocalypse-is-upon-us-2471168.html    ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ SECURE AVANGATE ΚΑΙ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια: