Κραχ 2014: Όπως και το 1929, ποτέ δεν θα ακουστεί ότι το "κραχ"έρχεται ... και ξαφνικά θα συμβεί.

        Φανταστείτε, ότι είστε στο συναρπαστικό νέο  21ο αιώνα. Ο Πολιτισμός εξακολουθεί να υπάρχει στον Πλανήτη Γη. Η Wall Street είναι ακόμα στην επιχείρηση. Αλλά ακόμα ρωτούν: Γιατί δεν μπορούμε να ακούσουμε το επόμενο κραχ; Είμαστε κουφοί; Όχι. Οι προειδοποιήσεις είναι πάντα πολύ δυνατές. Έτσι, γιατί δεν μπορούμε να τις «ακούσουμε» ; Στην πραγματικότητα, αυτό θα γίνει χειρότερο. Εδώ είναι το γιατί ...
          Ναι, ατυχήματα θα συνεχίσουν να έρχονται: Μάθημα ιστορίας: Το κραχ του 1929 οδήγησε στη Μεγάλη Ύφεση. Στις 20 Μάρτη του 2000 είχαμε προειδοποιήσει: "Την επόμενη συντριβή; Δυστυχώς, ποτέ δεν θα την ακούσετε να έρχεται. "Λίγοι την άκουσαν. Η Dot-com μανία της δεκαετίας του 1990 οδήγησε τη Wall Street που έχασε 8.000.000 εκατομμύρια δολλάρια .Την περίοδο 2000-2003 υπήρχε ύφεση στα bear-market. Τίποτα δεν άλλαξε. Άλλος ένας γύρος  προειδοποιήσεων βρυχήθηκε από το 2004 μέχρι το 2008. Λίγοι τον άκουσαν. Μια άλλη συντριβή. Η Wall Street έχασε ακόμα περισσότερο, $ 10 τρισ. B4INREMOTE-aHR0cDovLzMuYnAuYmxvZ3Nwb3QuY29tLy1mZlZ4eTdadk1hMC9VRlZtZEhPdnhISS9BQUFBQUFBQUE2ay9vUXJTWEw2bnQ0cy9zMTYwMC9tYXJrZXQlMkJjcmFzaGVzLmpwZw==
             Μέσα από ένα μεγάλο μέρος του 2013, οι ειδήμονες προειδοποίησαν πόσο κακή είναι η αγορά στην πραγματικά. Στη συνέχεια, το Δεκέμβριο, η Wall Street Journal αποκάλυψε ότι μετά από 13 χρόνια σε αρνητικό έδαφος, η "χαμένη δεκαετία" της Wall Street (η οποία διήρκεσε από το κραχ του 2000 έως το τέλος του 2013), τελικά έσπασε ακόμη και τη βάση του πληθωρισμού για να προσαρμοστεί.
            Φοβούμενοι το 1929, η ψυχολογία των επενδυτών ταλαντεύθηκε άγρια ​​σε διακοπές
Και εδώ είμαστε πανικόβλητοι και πάλι, φοβούμενοι ότι το 1929 θα επαναληφθεί το 2014: Η Wall Street, η Main Street, δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανών, η Fed, η SEC, το σύνολο της Ουάσιγκτον. Ναι, έξω ηρέμησαν. Μέσα; Σωστά μαντέψατε, το σύνολο των Πανηκοβλημένων. Ειδικά μετά από  τις τολμηρές Mark Hulbert του: "Scary 1929, κέρδη, διάγραμμα ,αγορά έλξης."


      Αλλά είναι ακόμα πιο τρομακτικό; Αυτή η «συναίνεση», η «προβλέψιμα παράλογη» η άμυνα, οι ταύροι αντιμετωπίζονται με την "Συναίνεση" για το τρομακτικό γράφημα του 1929 : Φτάνει πια, για ότι δεν συμβαίνει." Για ένα πράγμα, η λεγόμενη «συναίνεση» αποδεικνύει στην πραγματικότητα το σημείο Hulbert : Οι επενδυτές πραγματικά ανησυχούν ότι  κάτι θα συμβεί, φοβάται η αγορά, μπορεί πράγματι να είναι κοντά στο να επαναληφθεί το κραχ του 1929.
        Ποτέ μην εμπιστεύεσαι μια «συναίνεση», χάνουν πάντα το σήμα, δεν αποδεικνύουν τίποτα. Κάθε λεγόμενη συναίνεση "είναι προβλέψιμα παράλογη"οι  αναγνώστες και ορισμένοι επαγγελματίες εμπόροι πρέπει να θεωρούνται ύποπτοι. Θυμηθείτε τον Καθ.. Terry Odean και τα ερευνητικά συμπεράσματα του Brad, κουρέα: Οι περισσότεροι έμποροι χάνουν τα χρήματα περισσότερο από το 80% του χρόνου; Δεν μπορείς να εμπιστευτείς μια «συναίνεση».
         Σταμάτα να παίζεις μουσικές καρέκλες σε απρόβλεπτα παράλογο καζίνο.
         Έχουμε την παρακολούθηση των κύκλων, τις τάσεις, τα κύματα, τα σχέδια και τα διαγράμματα για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεδομένου ότι η δημοσίευση βλέπει το μέλλον μας Νέα, ευρετήριο πριν λίγες δεκαετίες. Και αισθητά από τις αρχές του περασμένου έτους, που έχουμε ήδη ιππασία μεγάλη, άγρια ​​και ενεργούν απρόβλεπτα παράλογα:
         Λίγο πριν το Halloween, μετά από μήνες  προβλέψεων κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, ανέφερε: "το 2014" Έτος του Boom! "Στοιχηματίστε στους ταύρους τώρα," μαζεύοντας τη μετάβαση σε ένα συναίσθημα που αντανακλάται στην ταινία του Leonardo DiCaprio σχετικά με την προ-1929 "Great Gatsby" εποχή του φλοίσβου.
           Στη συνέχεια, πριν από την ημέρα των ευχαριστιών, τα φώτα της δημοσιότητας μετατοπίζονται προς την αγορά "Roaring Katy Perry" .Εστιάσαμε σε αναγνώστες για τον πανικό του 2004 και συντριβή που δεν συνέβη ποτέ "Shiller καυτά P / Es τροφοδότηση μιας« Roaring Bull »μέχρι το 2017.": «Ενώ P / E αναλογίες ήταν πάνω από 26 στις αρχές του 2004, η φούσκα δεν έσκασε. Στην πραγματικότητα, με τη γλώσσα-στο-μάγουλο, ο δισεκατομμυριούχος Ken Fisher απέρριψε τις αρκούδες στη στήλη του Forbes! «Η αγορά είναι μια μεγάλη ταπεινότης».
Λίγο μετά, στις αρχές Δεκεμβρίου, αυτή η ισχυρή θετική ενέργεια επιταχύνθηκε. Επισημάναμε τις ευκαιρίες "12 παίρνω-πλούσιοι τομείς για ένα καυτό 2014 bull market." Οι επενδυτές ήταν στα σύννεφα οι «αισιόδοξοι ονειρεύονται μια άλλη απόδοση 22% στο νέο έτος."
          Στη συνέχεια, μια προειδοποίηση αρκούδα: Λίγο πριν τα Χριστούγεννα έχουμε αναφερθεί σε μια στροφή του κλίματος στην "Doomsday δημοσκόπηση: εξακολουθεί να υπάρχει κίνδυνος το 98% των αποθεμάτων το 2014 υπό συντριβή," αναπολήσεις για "τις σκοτεινές προειδοποιήσεις από τον περασμένο Ιανουάριο ,από το φθινόπωρο, όταν ακόμη και η Fed που είδε μια «μη βιώσιμη φούσκα» ... ο Bill Gross: «Credit Supernova» ... Nouriel Roubini: «Προετοιμαστείτε για τέλεια καταιγίδα» ... Jeffrey Gundlach: «Μπουμ Ahead» ... Charlie Ellis: «Οχι τα δικά της ομόλογα» ... Gary Shilling: «σοκάρει» Peter Schiff ... «διπλασιασμός» για την πρόβλεψη της «Ημέρας της Κρίσεως» ... και «σκοτεινή προειδοποίηση σε 90.000 επαγγελματίες συμβούλους:« InvestmentNews Tick, σημειώστε ... μπουμ!      http://investmentwatchblog.com/crash-of-2014-like-1929-youll-never-hear-the-crash-coming-then-suddenly-it-blindsides-you/#bsbqly76PiLBS7S1.99   ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙNVESTMENT WATCH BLOG :Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια: