Ποια είναι η πιο επικίνδυνη πόλη της Ευρώπης; Η πόλη με τους περισσότερους μουσουλμάνους. Η Μασσαλία.



"Νεαροί" της Μασσαλίας

Ναρκωτικά, βία, όπλα και μοτοσικλέτες είναι τα κύρια συστατικά ερασιτεχνικών βίντεο που δημιουργούν, υπό τους ήχους της ραπ, και ανεβάζουν στο YouTube «νεαροί» (‘πολιτικά ορθός’ όρος για τους νεαρούς μουσουλμάνους μετανάστες που γεννήθηκαν στην Γαλλία) από τις βόρειες γειτονιές της Μασσαλίας, στη νότια Γαλλία.




Τα παρακάτω βίντεο είναι ένα τυπικό παράδειγμα αυτού του είδους τα βίντεο.





Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Γαλλίας, «πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης» το 2013, με το παλιό πέτρινό της λιμάνι, διανθισμένο με νέα γλυπτά  και ένα υψηλής τεχνολογίας ιστορικό μουσείο.



Αλλά η Μασσαλία έχει κατ’ εκτίμηση 30 με 40 τοις εκατό μουσουλμανικού πληθυσμού και κατατάσσεται ως η πιο επικίνδυνη πόλη στην Ευρώπη.



Η Μασσαλία έχει την μακρόχρονη φήμη ως ευρωπαϊκός κόμβος λαθρεμπορίου  ναρκωτικών, ένα μέρος όπου ολόκληρες γειτονιές - έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο της Αστυνομίας και βρίσκονται ολοκληρωτικά υπό τον έλεγχο των γκάνγκστερ που κερδίζουν εκατομμύρια με την εισαγωγή και την πώληση χασίς από την Βόρεια Αφρική οπλισμένοι με καλάσνικοφ.



Ο Valls εν μέσω μουσουλμάνων
«Η Μασσαλία είναι άρρωστη με την βία της», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Manuel Valls.



Ο Valls έστειλε 250 παραστρατιωτικούς και άλλους αστυνομικούς για να ενισχυθεί η δύναμη των περίπου 3.000. Την νύχτα που εγκαταστάθηκαν, με τηλεοπτικές κάμερες να τους ακολουθούν, άλλο ένα πτώμα βρέθηκε, καμένο και με μία σφαίρα στο απανθρακωμένο κρανίο του, η μέθοδος εκτέλεσης των τοπικών διακινητών που την αποκαλούν «μπάρμπεκιου». Την επόμενη ημέρα, δύο Τούρκοι μετανάστες πυροβολήθηκαν και τραυματίστηκαν και δύο νεαροί οδηγώντας ένα σκούτερ άνοιξαν πυρ με ένα πιστόλι σε έναν τρίτο άνδρα, τραυματίζοντας τον στα πόδια.



Το πρόβλημα της Μασσαλίας δεν είναι η βία. Το πρόβλημά της είναι οι μουσουλμάνοι μετανάστες.



Τον Σεπτέμβριο του 2011, μεταξύ 4 και 5 το πρωί, περίπου 15 άτομα «προφανώς σε κατάσταση μέθης» όρμισαν σε ένα στρατώνα που ανήκε σε μια στρατιωτική πυροσβεστική υπηρεσία άρχισαν να φωνάζουν στους πυροσβέστες και στη συνέχεια άρχισαν να τους πυροβολούν. 7 πυροσβέστες τραυματίστηκαν, από τους οποίους 4 μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η ομάδα των "νέων" είχε έρθει με ένα λεωφορείο ναυλωμένο από μια ομάδα Ιβοριανών της Νίκαιας που ταξίδεψαν στη Μασσαλία για να γιορτάσουν την «Αφρικανική νύχτα».



Μια εβδομάδα αργότερα, ένας οδηγός λεωφορείου δέχθηκε επίθεση από επιβάτες όταν αρνήθηκε να επιτρέψει σε δύο γυναίκες με μπούρκα να ταξιδέψουν με το λεωφορείο. Είναι παράνομο στη Γαλλία να φοράει μπούρκα μια γυναίκα σε δημόσιους χώρους. Όταν μία από τις γυναίκες προσπάθησε να επιβιβαστεί στο λεωφορείο, δείχνοντας την κάρτα της με την φωτογραφία της, ο οδηγός επέμεινε να αποκαλύψει το πρόσωπό της έτσι ώστε να μπορέσει να επαληθεύσει την ταυτότητά της. Εκείνη αρνήθηκε και μετά από κάποια συζήτηση αποφάσισε να φύγει και να περιμένει το επόμενο λεωφορείο.



Αγριεμένοι «νεαροί» επιβάτες στη συνέχεια πήραν το μέρος των γυναικών και χτύπησαν τον οδηγό, κατηγορώντας τον ότι ήταν «ρατσιστής». Αφού τον χτύπησαν κάλεσαν στη συνέχεια την μπουρκοφορούσα να εισέλθει εκ νέου στο λεωφορείο. Αλλά όταν έφτασε η αστυνομία, το έβαλαν στα πόδια.



Αντιδρώντας στο περιστατικό, ο πρόεδρος της Υπηρεσίας Μεταφορών της Μασσαλίας, εμφανίστηκε να συμφωνεί με τη γυναίκα, παρά να – όπως θα ανέμενε κανείς -  με τον οδηγό. Η αντίδραση του οδηγού ήταν να πει τον πρόεδρο "ακατάλληλο". Μια λεπτομέρεια: το όνομα του προέδρου : Karim Zéribi.



Οι μουσουλμάνοι - έχουν πλέον δημιουργήσει ανεπίσημα σημεία ελέγχου σε διάφορα μέρη της Μασσαλίας. Όποιος μπαίνει σε περιοχές "τους" πρέπει να σταματήσει και να υποβληθεί σε έλεγχο. Την περασμένη εβδομάδα, ο οδηγός ενός φορτηγού που ανήκει σε μια υπηρεσία τροφοδοσίας, η οποία διανέμει δωρεάν φαγητό και ποτό σε φτωχούς ανθρώπους, σταμάτησε από μια ομάδα "νεαρών", όταν προσπάθησε να εισέλθει στην περιοχή “Air-Bel” της Μασσαλίας. Ο δρόμος κλείστηκε με τσιμεντόλιθους και κάδους γεμάτους με άμμο. Έψαξαν το όχημά του, όπως κάνουν οι αστυνομικοί, προκειμένου να ελέγξουν ότι δεν υπήρχαν αστυνομικοί στο εσωτερικό του φορτηγού. Όταν είδαν ότι είχε μόνο γάλα, τον άφησαν να περάσει.



Αυτή είναι μια No Go Zone (Ζώνη που δεν μπαίνεις).



Η Μασσαλία ήδη φτάνει να γίνει η πρώτη πόλη της Γαλλίας με μουσουλμανική πλειοψηφία.



Οι μουσουλμάνοι επιτέθηκαν στο λιμάνι της πόλης τον 9ο αιώνα και υποδούλωσαν τους γηγενείς κατοίκους. Όποία γη κατακτούν οι μουσουλμάνοι, σύμφωνα με τους θεολόγους τους, είναι δική τους στο διηνεκές. Η μουσουλμανική επιστροφή στη Μασσαλία θεωρείται ως reconquista, μια επιστροφή στη γη που κάποτε ήταν δικό τους.



Σχεδόν το ήμισυ του συνόλου των μεταναστών στη Γαλλία είναι μουσουλμάνοι. Στη Μασσαλία το 41,8 τοις εκατό των κάτω των 18 ετών είναι αλλοδαπής καταγωγής.



Η Μασσαλιώτιδα, ο Εθνικός Ύμνος της Γαλλίας, πήρε το όνομά της όταν οι εθελοντές επαναστάτες από τη Μασσαλία τραγούδησαν αυτό το τραγούδι. Τώρα η Μασσαλία είναι στο επίκεντρο μιας νέας επανάστασης. Της Ισλαμικής Επανάστασης. Μουσουλμάνοι εθελοντές από τη Γαλλία έχουν εντοπιστεί να εκπαιδεύονται με Ταλιμπάν και μετά την σφαγή στο εβραϊκό σχολείο από τον Mohammed Merah, μια ομάδα Εβραίων στη Μασσαλία δέχτηκε επίθεση από μουσουλμάνους που φώναζαν, "Ζήτω ο Mohamed Merah, Γ…… οι Εβραίοι, η Παλαιστίνη θα κερδίσει".




ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή (κι εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: