Η απειλή μιας πλήρους οικονομικής απομόνωσης για τη Μόσχα ήρθε από τα κράτη.Καναδας-Λιθουανία διακόπτουν τις διπλωματικές σχέσεις με την Μόσχα.

      O Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, δήλωσε ότι σε σχέση με τη Μόσχα,η διεθνής κοινότητα μπορεί να λάβει αυστηρά μέτρα μέχρι την πλήρη οικονομική απομόνωση. Η δήλωσή του έγινε σήμερα, 2 Μαρτίου. Αυτό γράφει το πρακτορείο Reuters.
Угроза полной экономической изоляции в адрес Москвы поступила от Штатов. 289447.jpeg
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
O Αμερικανός πολιτικός είναι πεπεισμένος ότι «στον εικοστό πρώτο αιώνα δεν μπορεί πλέον να συμπεριφέρονται με το ύφος του 19ου αιώνα και να εισβάλουν σε άλλη χώρα κάτω από μια εντελώς ψεύτικη πρόφαση». Αυτά τα λόγια είπε στο τηλεοπτικό κανάλι CBS. Ενώ ο Κέρι δήλωσε ότι η Ρωσία εξακολουθεί να έχει το δικαίωμα να επιλέξει την επίλυση της κρίσης. http://www.pravda.ru/news/world/formerussr/ukraine/02-03-2014/1196859-ukraine-0/    Η Οττάβα ανακαλεί τον πρεσβευτή της στη Ρωσία, λόγω των γεγονότων στην Ουκρανία. Επίσης τέθηκε και ο Βίλνιους.
       Ο επικεφαλής του γραφείου του καναδά Stephen Harper είπε επίσης ότι ο Καναδάς δεν θα συμμετάσχει στη συνάντηση των «Big Eight", υπό την προεδρία της Ρωσίας, που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στο Σότσι. Ο Harper έκανε τη δήλωσή του αμέσως μετά την έκτακτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου της κυβέρνησης του Καναδά.         Στη Λιθουανία ο διπλωμάτης Renatas Norkus συνδέει επίσης  «τις ενέργειες της Ρωσίας κατά της κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας." Το Υπουργείο Εξωτερικών της Λιθουανίας έδειξε υποστήριξη για την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας, και το ψήφισμα του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας σχετικά με την ανάπτυξη των ρωσικών στρατευμάτων στην ουκρανική επικράτεια θεωρείται «μια κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου».    http://www.pravda.ru/news/world/02-03-2014/1196860-embassador-0/    ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΑΒΔΑ:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια: