Η Ρωσία λέει στην Ουκρανία να παραδoθεί μέχρι τις πέντε το πρωί αύριο!


Σε αυτό το  βίντεο από το ShantiUniverse μαθαίνουμε ότι η Ρωσία έχει δώσει στην Ουκρανική κυβέρνηση ένα τελεσίγραφο, να παραδοθεί μέχρι τις 5 αύριο το πρωί, ή να αντιμετωπίσει μια στρατιωτική επίθεση. Το στιγμιότυπο της ιστορίας του Reuters  κάτω από το βίντεο τα λέει όλα! Έχουμε φτάσει μια στιγμή πριν από τον 3ο Παγκόσμιο πόλεμο ή οι ουκρανικές δυνάμεις θα παραδωθούν στη Ρωσία;


http://beforeitsnews.com/global-unrest/2014/03/russia-tells-ukraine-to-surrender-by-5am-Ο Στόλος της Μαύρης Θάλασσας της Ρωσίας, έχει πει στις ουκρανικές δυνάμεις στην Κριμαία να παραδοθούν μέχρι τις 5 π.μ. την Τρίτη ή θα αντιμετωπίσουν μια στρατιωτική επίθεση, ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ από πηγή στο ουκρανικό υπουργείο Άμυνας, όπως λέει.
Το τελεσίγραφο, είπε το Interfax, εκδόθηκε από τον Αλέξανδρο Vitko, διοικητή του στόλου.
Το υπουργείο δεν επιβεβαίωσε αμέσως την έκθεση και δεν υπήρχε άμεσο σχόλιο από το στόλο της Μαύρης Θάλασσας, η οποία έχει μια βάση στην Κριμαία, όπου οι ρωσικές δυνάμεις έχουν τον έλεγχο.
"Αν δεν παραδοθούν πριν από τις 5 αύριο το πρωί, μια πραγματική επίθεση θα ξεκινήσει από τις μονάδες και τα τμήματα των ενόπλων δυνάμεων σε όλη την Κριμαία," ανέφερε το πρακτορείο επικαλούμενο την πηγή του υπουργείου, όπως λέει.tomorrow-2458038.html          http://www.reuters.com/article/idUSBREA221A920140303  ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕFORE IT'S NEWS ΚΑΙ ΤΟ REUTERS:Corfiatiko.blogspot.com.  ΣΧΟΛΙΟ:Τελικά το Πολεμικό Ναυτικό,οι αεροπορικές δυνάμεις και οι στρατιωτικές δυνάμεις που εδρεύουν στην Κριμαία,παραδόθηκαν ολοκληρωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: