Έκτακτο : Κρυφός πόλεμος χαρακτηρίστηκε από την Κίνα το εκτελεστικό διάταγμα.


              Παρά τις επικρίσεις για τον Ομπάμα στη μέση της κρίσης της Ουκρανίας, ο αμερικανικός λαός θα πρέπει να γνωρίζει ότι ο Μπαράκ Ομπάμα υπέγραψε εκτελεστικό διάταγμα "βόμβα" και στη συνέχεια έφυγε διακοπές.Το παρακάτω εκτελεστικό διάταγμα τονίζει με τις σημαντικότερες πληροφορίες το "κρέας και τις πατάτες", που οι αγράμματοι  λαοί πρέπει να δώσουν προσοχή.
         Είναι αρκετά εύκολο να αποκρυπτογραφήσει κάποιος που έχει μια βασική κατανόηση του νόμου " legalese" - ή θα το λέμε! Μιλώντας από 5 πλευρές του στόματός σας,για να χτυπήσετε τον αντίπαλό σας. Ουσιαστικά, οι δικηγόροι που το έγραψαν αυτό, το έκαναν για τους ανθρώπους, είπαν στον εαυτό τους,

      "...... Πώς μπορούμε με βίδα την Κίνα να πάρουμε πίσω από τους Ρώσους την Ουκρανία ; ΞΕΡΩ! Αν βιδώστε τα 100 δισεκατομμύρια σε ενυπόθηκους τίτλους! .... "

          Στην ουσία, ο Ομπάμα έχει δηλώσει οικονομικό πόλεμο με την Κίνα! Μια χώρα που κατέχει τρισεκατομμύρια του χρέους των ΗΠΑ, και 100  εκατομμύρια σε τιτλοποίηση στεγαστικών δανείων. Όλα αυτά χωρίς την αρχή ή ακόμα και διαβούλευση με το Κογκρέσο των ΗΠΑ.

        Ενώ οι λεγόμενοι νεο-συντηρητικοί που αναβλύζουν και καταβροχθίζωουν είπαν ο Rand Paul, ο Chris Christie και ο Rick Perry στο CPAC, το Κογκρέσο είναι μεθυσμένο με την εξουσία και έχει κοιμηθεί στο τιμόνι. Ο Ομπάμα μπορεί να κάνει ό, τι θέλει - δεν χρειάζεται καν να ανησυχείτε για τους δημοκράτες  της Βουλής των Αντιπροσώπων, οι Ρεπουμπλικανοί δεν θα μπορούσαν να είναι πιο χρήσιμοι, από την αδράνειά τους και στις περισσότερες περιπτώσεις βοήθειας στην εγκατάσταση του κομμουνισμού μαζί του. t be any more helpful by their inaction and in most cases assistance in installing communism with him.
  ΠΗΓΕΣ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: