Η Ρωσία και το ΝΑΤΟ θα έχουν συνάντηση αφιερωμένη στην Ουκρανία.

          Η Ρωσία έδωσε τη συγκατάθεσή της, για να συμμετάσχει σε κοινή συνεδρίαση με το ΝΑΤΟ, για να συζητήσουν την τρέχουσα κατάσταση στην Ουκρανία. Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για τις 5 Μαρτίου.
         Το επερχόμενο γεγονός, ανακοίνωσε ο επικεφαλής του ιταλικού Υπουργείου Εξωτερικών της Ιταλίας Frederick Mogerini κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής επιτροπής.           "Έχω μόλις ενημερωθεί ότι η Ρωσική Ομοσπονδία έχει συμφωνήσει σε μια συνεδρίαση του Συμβουλίου ΝΑΤΟ-Ρωσίας, η οποία θα διεξαχθεί αύριο», - δήλωσε Mogerini.
        Επιπλέον, το Βορειοατλαντικό Συμβούλιο στις Βρυξέλλες, είναι αφιερωμένο στην Ουκρανία,είπε  ο ομιλητής της Συμμαχίας Κάρμεν Ρομέρο, και δήλωσε ότι οι πρεσβευτές του ΝΑΤΟ υποστηρίζουν την ιδέα για μια συνάντηση με τη Ρωσία. Η Σύνοδος συγκροτήθηκε κατόπιν αιτήματος της Πολωνίας, που εξέφρασε την ανησυχία της για την κατάσταση.
      Η επίσημη δήλωση, μετά τη συνάντηση του ΝΑΤΟ, σημειώνει ότι η Συμμαχία χαιρετίζει τις προσπάθειες που καταβάλλουν ο ΟΗΕ, η ΕΕ, ο ΟΑΣΕ και το Συμβούλιο της Ευρώπης. Η μονάδα έχει επίσης την πρόθεση να συνεχίσει τις διαβουλεύσεις με την Ουκρανία στο πλαίσιο της Επιτροπής ΝΑΤΟ-Ουκρανίας και να συνεργαστούν με τη Ρωσία στο Συμβούλιο ΝΑΤΟ-Ρωσίας. http://www.pravda.ru/news/world/04-03-2014/1197264-nato-0/   ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΑΒΔΑ:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια: