ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ:Η Ουκρανία δίνει στους Ρώσους 48- ώρη διορία-- ανακοίνωση.


Ο  αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών της Ουκρανίας, Αρσέν Avakov, έχει εκδώσει μια προειδοποίηση προς τη Ρωσία-που υποστηρίζει τους διαδηλωτές ότι αν διαδηλώσεις στις ανατολικές περιοχές της Ουκρανίας δεν έχουν επιλυθεί μέσα σε 48 ώρες μέσω διαπραγματεύσεων, θα πρέπει να επιλυθούν με τη χρήση βίας. Η Ρωσία από την άλλη πλευρά έχει προειδοποιήσει ότι διατηρούν το δικαίωμα να προστατεύσουν τους  Ρώσους στην Ουκρανία, η δημιουργία μιας πιθανής σύγκρουσης μεταξύ των δύο εθνών μέσα σε 48 ώρες, είναι πιθανότατη ,εάν οι διαμαρτυρίες δεν έχουν επιλυθεί με διαπραγματεύσεις. Εκθέσεις παρακάτω βίντεο! Πρώτα από KITV.com.:


Ο υπουργός Εσωτερικών της Ουκρανίας  Αρσέν Avakov δήλωσε την Τετάρτη ότι οι αυτονομιστικές διαδηλώσεις στην ανατολική περιοχή της Ουκρανίας θα πρέπει να επιλυθούν μέσα σε 48 ώρες - είτε μέσω διαπραγματεύσεων ή με την χρήση βίας.

"Μια λύση της κρίσης θα βρεθεί μέσα στις επόμενες 48 ώρες», ο υπουργός Εσωτερικών, Αρσέν Avakov, δήλωσε στους δημοσιογράφους στην πρωτεύουσα Κίεβο.

"Για εκείνους που θέλουν το διάλογο, προτείνουμε συνομιλίες και μια πολιτική λύση. Για τη μειοψηφία που θέλει σύγκρουση θα πάρουν μια ισχυρή απάντηση από τις ουκρανικές αρχές ", είπε.

Εν τω μεταξύ, η Ρωσία επιμένει στο γεγονός ότι τα στρατεύματά τους συγκεντρώνονται σε μεγάλους αριθμούς στη ρωσική πλευρά των συνόρων με την Ουκρανία,ότι  δεν ήταν λόγος για τις ΗΠΑ ή την Ουκρανία να ανησυχούν. Θα είναι αυτές οι τελευταίες απειλές από την Ουκρανία εναντίον των Ρώσων πολιτών στην Ουκρανία ,που θα οδηγήσουν τη Ρωσία να παρέμβει για να προστατεύσει τους πολίτες της ή αυτές οι ουκρανικές απειλές μοιάζουν με απειλές των ΗΠΑ εναντίον της Ρωσίας, χωρίς καθόλου δόντια;

Η Ρωσία έχει δηλώσει ότι δεν προτίθεται να εισβάλει στην ανατολική Ουκρανία, αν και λέει ότι διατηρεί το δικαίωμα να παρέμβει για την προστασία των Ρώσων.

Η Μόσχα επιμένει ότι τα ρωσικά στρατεύματα στην περιοχή των συνόρων, λαμβάνουν μέρος σε στρατιωτικές ασκήσεις.

"Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ουκρανία δεν έχουν κανένα λόγο να ανησυχούν", δήλωσε το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών. «Η Ρωσία έχει δηλώσει πολλές φορές ότι δεν διεξάγει οποιεσδήποτε ασυνήθιστες ή μη προγραμματισμένη δραστηριότητα στο έδαφός της, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία, που θα έχει στρατιωτική σημασία."

significance.”
 




http://beforeitsnews.com/international/2014/04/ukraine-gives-russians-48-hour-notice-2480604.html    ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια: