Νεκρός τραπεζίτης- δολοφονία ή αυτοκτονία; Ο Ολλανδός τραπεζίτης βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του μαζί με τη γυναίκα και την κόρη του.Η λίστα των νεκρών τραπεζιτών μεγαλώνει....

Ο Jan Peter Schmitt Mann, πρώην διευθύνων σύμβουλος της ABN AMRO, ένας από τους νεκρούς τραπεζίτες,βρέθηκε το πρωί  σε ένα σπίτι στην Laren. Τρία πτώματα βρέθηκαν στο σπίτι. Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ABN ήταν ο ένοικος του σπιτιού. 
Το σπίτι έχει καταχωρηθεί στο Schmittmann. Στο σπίτι βρέθηκε το σώμα του πατέρα, η μητέρα και η έφηβη κόρη του. Για τον Schmittmann ακόμα  δεν είναι τίποτα γνωστό.
Schmittmann kreeg hoge vertrekpremie bij ABN
Οι κάτοικοι της περιοχής επιβεβαίωσαν στο Yahoo! News ότι είναι ο πρώην CEO.Για μένα αυτό ακούγεται σαν μια αυτοκτονία δολοφονία, αλλά αυτό είναι καθαρή κερδοσκοπία. Τι και αν αποδειχθεί ότι ήταν δολοφονία; Σκοτώθηκαν όλοι; Λεπτομέρειες εξακολουθούν να συγχωνεύονται και θα μείνω σε αυτή την ιστορία για να σας κρατάμε ενήμερους. Φαίνεται ότι έχουμε άλλο ένα θάνατο τραπεζίτη στην αυξανόμενη λίστα. Σκέψεις;      ΠΗΓΕΣ : http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/drie-lichamen-woning-laren#node_785096       http://beforeitsnews.com/alternative/2014/04/banker-murder-suicide-dutch-banker-found-dead-in-home-with-wife-and-daughter-2932702.html   ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ RTL NIEUWS ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ BEFORE IT'S NEWS:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια: