Έκτακτη ανακοίνωση από το Τουρκικό Γενικό Επιτελείο Στρατού: Κούρδοι αγωνιστές του ΠΚΚ άνοιξαν πυρ κατά τουρκικής βάσης!

pkk-revolution

Το Τουρκικό Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοίνωσε πως χθες γύρω στις 14:00, 1 τούρκος στρατιώτης τραυματίστηκε ελαφρά από πυρά που άνοιξαν μέλη της κουρδικής επαναστατικής οργάνωσης ΠΚΚ.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του τουρκικού στρατού-που μεταφράζουν τα tourkikanea- η οποία αναφέρει πως ομάδα 10-12 ατόμων έριξαν 50-60 βολές παρενόχλησης:
“Ομάδα 10-12 ατόμων της τρομοκρατικής οργάνωσης γύρω στις 14:00 ευρισκόμενοι στην περιοχή Τσιφτκαπί στο Β.Ιράκ άνοιξαν πυρ 50-60 φορές με πολυβόλο BİXİ από απόσταση 1000μ. προς την βάση του Ντέρετζικ της περιοχής Σέμντινλι. Από την πρώτη ριπή τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι ο λοχίας Ερκάν Γιαβούζ, Άμεση ήταν η ανταπόδοση στα πυρά παρενόχλησης από τα όπλα της βάσης, κάτι που έθεσε τα 10-12 μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης υπό πυκνό πυρ. Ένας επιθετικό ελικόπτερο έκανε αναγνωριστική ένοπλη πτήση στην περιοχή, για να εξουδετερώσει τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης που βρισκόταν στην περιοχή. Το προσωπικό που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Γιουξέκοβας, ενώ δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος για την ζωή του”.      http://www.makeleio.gr/?p=79466

Δεν υπάρχουν σχόλια: