Το υποχρεωτικό Microchip για τα βρέφη.

σχόλιο Γ.Θ : Θα μπορούσαμε να πούμε ότι τώρα θα φανούν τα παλικάρια και αυτοί που αγαπάνε στα αλήθεια τον Θεό. Θα μπορούσαμε να ρωτήσουμε αν είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για την Πίστη μας. Να δώσουμε μάχη και αν χρειστεί να εγκαταλείψουμε τα πάντα και τους πάντες για χάρη του Χριστού.

Εμείς, που θέλουμε να λεγόμαστε Χριστιανοί, θα το κάναμε;
Χωρίς δισταγμό ελπίζω όλοι να βροντοφωνάζαμε με πράξεις και όχι μόνο με λόγια, "ΝΑΙ! πάμε να πεθάνουμε για τον Χριστό"!
Το τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησε μία είδηση στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο περί υποχρεωτικού τσιπαρίσματος στα βρέφη από το Μάιο του 2014.
Η είδηση είναι ψευδής.
Η δημιουργία της είδησης έγινε μέσα από ιταλική ιστοσελίδα, η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων... από το Μάιο του 2014 σε όλη την Ευρώπη, θα έχουν υποχρέωση όλα τα βρέφη να εγκαταστήσουνε μικροτσίπ κάτω από το δέρμα και μέσα από δημόσια νοσοκομεία κατά τη στιγμή της γέννησης τους.
Η συγκεκριμένη λοιπόν είδηση διαδόθηκε με ρυθμούς ίντερνετ και σε άλλες ιταλικές ιστοσελίδες και εν τέλει ταξίδεψε και ως την Πατρίδα μας.
Μπορεί φαινομενικά να παρουσιάζεται ως μια απλή κακόγουστη πλάκα και πολλοί bloggers να την πατήσανε (όπως και όλοι μας σε άλλες περιπτώσεις), όμως όποιος θυμάται τους μύθους του Αισώπου, ας θυμηθεί ότι όταν παίζεις και αστειεύσαι με τον κίνδυνο, όταν εκείνος έρθει πραγματικά δεν θα σε πιστέψει κανείς. Οι δημιουργοί του κακόγουστου αυτού αστείου προφανώς νοιάστηκαν για μερικά κλικ παραπάνω αδιαφορώντας για το κακό που προξένησαν.
Το ερώτημα είναι, αυτοί (οι Χριστιανοί) που ένοιωσαν το φάσμα του κινδύνου μπροστά τους και όχι ως μια θεωρία συνωμοσίας, πως αντέδρσαν, τι απόφαση πήραν; Κατάλαβαν επιτέλους κάποιοι ότι χωρίς αγώνα οι έχθροι της Πίστης αλλά και της ανθρωπότητας ολόκληρης θα βρίσκουν ανοικτό πεδίο που θα καταλαμβάνουν χωρίς μάχη;


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: