Η Κάρτα του Πολίτη και το επόμενο Χάραγμα

id_cardΗ κάρτα του πολίτη όπως την ονομάζουν οι εν Ελλάδι εκπρόσωποι της παγκόσμιας διακυβέρνησης είναι η πρώτη φάση της επιχείρησης χάραγμα η οποία φιλοδοξεί να μαρκάρει τα εξ δις κατοίκων του πλανήτη κατά τον ίδιο τρόπο που μαρκάρονται εκατομμύρια χοίροι πρόβατα και βοοειδή στις ΗΠΑ και το Μεξικό.

Στην πρώτη φάση του σχεδίου όλοι οι πολίτες της κάθε χώρας και οι νόμιμοι μετανάστες θα κληθούν να λάβουν μια κάρτα εξακρίβωσης της ταυτότητας και σύμφωνα με ένα νομοσχέδιο το οποίο για την Ελλάδα θα συντάξει ο εκπρόσωπος της παγκόσμιας Διακυβέρνησης Υπουργός ηλεκτρονικής διοίκησης κ. Ραγκούσης.

Παρά την θύελλα αντιδράσεων και την ομοβροντία διαμαρτυριών νομικών και θρησκευτικών συλλόγων η επιτροπή Ραγκούση δεν φαίνεται προς το παρόν να υποχωρεί. Σημειωτέον ότι η επιχείρηση χάραξης θα έχει και τεράστιο κόστος κάποια δισεκατομμύρια ευρώ τα οποία θα εισπράξουν οι εταιρίες υψηλής τεχνολογίας των ΗΠΑ.

Η κάρτα ταυτότητας τους είναι απαραίτητη για να μπορούν να ελέγχουν και να παρακολουθούν τους πολίτες «δουλοπάροικους». Το κεντρικό τους σχέδιο επιτάσσει: Πρώτον, την έκδοση βιομετρικής Κάρτας/Ταυτότητας με φωτογραφία και ραβδωτό κώδικα (Bar code) για κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί, η οποία θα έχει ενσωματωμένο μικροτσίπ- κομπιούτερ με φάκελο και αρχείο. Εκτός από φωτογραφία η κάρτα θα περιέχει δακτυλικό και πελματικό αποτύπωμα και δείγμα DNA. Οι Κάρτες εξακρίβωσης των στοιχείων Ταυτότητας των λεγομένων «Εχθρών του Κράτους» θα έχουν αντίστοιχη ιδιαίτερη ένδειξη.

Ωστόσο όταν ο κόσμος συνηθίσει πλέον να χρησιμοποιεί τις νέες «μοντέρνες» ταυτότητες και δει το πόσο απλοποιεί τις αγοραπωλησίες και τις συναλλαγές του με τις Δημόσιες Υπηρεσίες οι εισηγητές του χαράγματος θα προχωρήσουν στο Δεύτερο Βήμα του «Σχεδίου».

Το στάδιο αυτό εφαρμογής του «Σχεδίου» η κυβέρνηση θα ανακοινώσει στις «αποχαυνωμένες» λαϊκές μάζες ότι η Έξυπνη Κάρτα/Ταυτότητα δεν είναι πια και τόσο χρήσιμη. Παρουσιάζει δυσεπίλυτα προβλήματα. Μάλιστα οι γραφειοκράτες θα κλαψουρίζουν ότι αποτελεί ένα δυσβάστακτο βάρος γιατί πιάνει χώρο στο πορτοφόλι ή στο τσαντάκι μας! Μπορεί να χαθεί ή να κλαπεί. Δεν θα ήταν πολύ ευκολότερο βολικότερο και πρακτικότερο απλώς ένα μικροσκοπικό μικροτσίπ στο μέτωπο ή στο δεξί χέρι μας; Κάτι το οποίο κανείς δεν θα μπορεί να το «κλέψει ή να το χάσει».

newworldorder-1

Το τσιπάκι αυτό θα μπορεί να προγραμματίζεται έτσι που ο κάτοχος του να αρρωστήσει από κάποια συγκεκριμένη ασθένεια σε κάποιο χρονικό διάστημα που η Νεοεποχική ηγεσία θα ορίσει. Φυσικά οι Νεοεποχίτες διακηρύσσουν ότι με το βιοτσίπ θα ξεπεραστούν όλες οι ασθένειες, αποκρύπτοντας από τους ανθρώπους ότι πρόκειται να αποδεκατιστούν από τα διάφορα έλκη που θα προξενεί το σφράγισμα . Διακηρύσσουν ακόμη ότι θα μπορούν να θεραπεύσουν 4.000 ασθένειες.

Ένα τέτοιο πλανητικό δίκτυο θα επιτρέψει στην Πεφωτισμένη Νέα Παγκόσμια Τάξη (Παγκόσμια Κυβέρνηση) που ελέγχεται από τον ΟΗΕ, να αποδώσει σε κάθε άνθρωπο πάνω στη γή ένα συγκεκριμένο και μοναδικό αριθμό προσδιορισμού ταυτότητας για τον εντοπισμό και τον έλεγχο των ανθρώπων . Αυτό το δεκαοκταψήφιο σύστημα αρίθμησης θα αποτελείται από ΤΡΙΑ ξεχωριστά σύνολα ΕΞΗ ΨΗΦΙΩΝ το καθένα: 6-6-6! Σύμπτωση; Φυσικά όχι! Όχι αν πιστεύετε στις προφητείες της Αγίας Γραφής.

Όταν ένας χειροκίνητος ψηφιακός σαρωτής (σκάννερ) πλησιάσει το σημείο εμφύτευσης του βιοτσίπ στο ζώο, ο πομποαπαντητής ενεργοποιείται από ένα ραδιοφωνικό κύμα 125 KHz και εκπέμπει τον προσδιοριστικό αριθμό του. Το σκάννερ τότε εμφανίζει τον αριθμό αυτό ψηφιακά στην οθόνη υγρών κρυστάλλων που έχει. Η όλη διαδικασία διαρκεί ένα δευτερόλεπτο. Επειδή κάθε ξένο σώμα που εμφυτεύεται στο ζωντανό σώμα έχει την τάση να προχωρά το βιοτσίπ σταθεροποιείται στο σώμα μέσω μικρών υάλινων ινών. Η αφαίρεση του μπορεί να γίνει μόνο με ειδική μικροεγχείρηση από ειδικούς.
Θα επανέλθουμε με νεώτερα στοιχεία.

Ειδικός Συνεργάτης

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: