Στα πρόθυρα του 3ου Παγκοσμίου- Ενημέρωση:. 16.000 στρατεύματα του ΝΑΤΟ στη Νορβηγία, 80.000 ρωσικά στρατεύματα στα Ουκρανικά σύνορα. (Video)


         Περίπου 16.000 στρατιώτες  από 16 έθνη βρίσκονται στο Nordland, στη Νορβηγία την Τετάρτη για να ελέγξουν τον αέρα, τη γη  και τη θάλασσα, με την έγκριση του ΟΗΕ. Embedded image permalink                   Η "Cold Response " άσκηση κατάρτισης. Ο σκοπός της άσκησης είναι να εκπαιδεύσει τους στρατιώτες της διεθνούς δύναμης να συνηθίσουν σε ακραίες καιρικές συνθήκες και το κρύο για να εκτελέσουν πολεμικές επιχειρήσεις στις παγωμένες θερμοκρασίες σε περίπτωση  κατάστασης κρίσης.


Russian military power in the troubled regionΟ Αντρέι Parubiy, γραμματέας της Εθνικής Ασφάλειας της Ουκρανίας και Άμυνας, είπε χθες ότι ακόμη και το Κίεβο δεν μπορεί να είναι ασφαλής από τα στρατεύματα του Πούτιν, τα οποία είχαν συγκεντρωθεί με «έναν επιθετικό τρόπο».
Ο κ. Parubiy υποστηρίζει ότι οι δυνάμεις που συγκεντρώνονται περιλαμβάνουν «πάνω από 80.000 προσωπικό, έως 270 άρματα μάχης, 180 τεθωρακισμένα οχήματα, 380 συστήματα πυροβολικού, 18 πυραυλικά συστήματα πολλαπλής εκτόξευσης, 140 μαχητικά αεροσκάφη, 90 ελικόπτερα και 19 πολεμικά πλοία».
Και πρόσθεσε: «Κρίσιμη είναι η κατάσταση, όχι μόνο στην Κριμαία, αλλά σε όλο το μήκος στα βορειοανατολικά σύνορα. Στην πραγματικότητα, οι ρωσικές μονάδες στρατευμάτων είναι δύο ή τρεις ώρες ταξίδι-μακρυά από το Κίεβο. »   http://www.dailymail.co.uk/news/article-2579168/Ukraine-warns-scale-invasion-Russia-moves-artillery-close-borders-Kiev-security-chief-says-Putins-troops-run-three-hours.html   The alleged targets of 'Putin's Plan' to invade south-eastern Ukraine(Φωτογραφία: Το στοχευμένο έδαφος από όπου η Ρωσία θα εισβάλει)

Οι Ρώσοι αναγνωρίζουν ότι υπάρχουν τα στρατεύματά τους κατά μήκος των συνόρων με την Ουκρανία, αλλά απλά είπαν ότι ήταν στρατιωτικές ασκήσεις. Αυτό που παρέλειψαν να αναφέρουν, ήταν ότι μετά τις τελευταίες στρατιωτικές ασκήσεις εισέβαλαν στην Κριμαία. Ο Πούτιν και ο ρωσικός στρατός πήραν την Κριμαία με μια βολή. Θα πρέπει να παραδεχτείς, ότι είναι λαμπροί σε κάθε γεωπολιτική κατάσταση.

Παρακάτω είναι ένα βίντεο από τον ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ, που έχει ένας δημοσιογράφος στην Κριμαία / Ουκρανία, που πήγε χθες και στις δύο πλευρές της πρώτης γραμμής στο Βόρειο μέτωπο της περιοχής Κριμαίας / Kherson. Το βρήκα ενδιαφέρον γιατί δείχνει ό, τι και οι δύο πλευρές έχουν στρατεύματα.  
 ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS KAI THN DAILY MAIL :Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια: