Οι ΗΠΑ συσσωρεύουν Ενοπλες Δυνάμεις, απειλούν να βάλουν τέλος στην διπλωματία για την Ουκρανία (Εκπληκτικό βίντεο).


Η Ουάσιγκτον πέρασε το Σαββατοκύριακο της προσπαθώντας να συσπειρώσει την υποστήριξη από τους συμμάχους και να εντείνει τις προκλήσεις και τις απειλές κατά της Ρωσίας για την Ουκρανία. Την Παρασκευή, ο Ομπάμα μιλούσε με την Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι, διατηρούν ελπίδες αλλά ο καθένας είναι έτοιμος για πόλεμο κατά της Ρωσίας. Το Σάββατο είχε συνομιλίες με τον Βρετανό Πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον, το Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ και τον Ιταλό πρωθυπουργό Mατέο Ρενζί. Επίσης, πραγματοποιήθηκε μια τηλεδιάσκεψη με τους προέδρους των πρώην Σοβιετικών Δημοκρατιών της Λετονίας, της Λιθουανίας και της Εσθονίας - Andris Berzins, Dalia Grybauskaite και Toomas Ilves, αντίστοιχα.




  Μια ανακοίνωση του Λευκού Οίκου,έκανε λόγο για καθολική συμφωνία "σχετικά με την ανάγκη η Ρωσία να τραβήξει τις στρατιωτικές της δυνάμεις πίσω στη βάση τους" και για "την ανάπτυξη διεθνών παρατηρητών και  παρατηρητών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην χερσόνησο της Κριμαίας." Μια ακόμη πιο απειλητική πόζα χτυπήθηκε από τον Υφυπουργό Τζον Κέρι. Σύμφωνα με μια εκπρόσωπο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ο Kέρι προειδοποίησε τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ ότι «η συνέχιση της στρατιωτικής κλιμάκωσης και πρόκληση στην Κριμαία ή αλλού στην Ουκρανία, μαζί με τα βήματα για να προσαρτήσει την Κριμαία στη Ρωσία, θα κλείσει οποιοδήποτε το διαθέσιμο χώρο για τη διπλωματία».Το πυραυλικό αντιτορπιλικό USS Truxtun πέρασε στη Μαύρη Θάλασσα από το Βόσπορο της Τουρκίας την Παρασκευή  για να είναι σε μια "προηγουμένως προγραμματισμένη" άσκηση μαζί με το βουλγαρικό και το ρουμανικό πολεμικό ναυτικό.
 http://beforeitsnews.com/alternative/2014/03/get-the-war-gear-us-builds-up-military-forces-threatens-end-to-diplomacy-over-ukraine-stunning-video-2915984.html
 ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια: