Ιρανός διοικητής της Φρουράς : τα χέρια μας παραμένουν στη σκανδάλη για να επιτεθούμε στο Ισραήλ.

           Ένας ανώτερος διοικητής  της Επαναστατικής Φρουράς του Ιράν, δήλωσε την Τρίτη ότι η Ισλαμική Δημοκρατία  κρατά το δάχτυλο »στη σκανδάλη» για να επιτεθεί και να καταστρέψει το Ισραήλ, ανά πάσα στιγμή, δεδομένης της ανάγκης. Hossein-Salami-510x286
             «Σήμερα, μπορούμε να καταστρέψουμε κάθε σημείο που είναι υπό τον έλεγχο του σιωνιστικού καθεστώτος με οποιοδήποτε όγκο της δύναμης πυρός (ότι θέλουμε) δεξιά από εδώ,« ανέφερε στο πρακτορείο ειδήσεων Fars του Ιράν,ο  Υποδιοικητής της Επαναστατικής Φρουράς Brig.-Gen. Hossein Salami.

            «Το Ισλάμ μας έδωσε αυτή την επιθυμία, την ικανότητα και τη δύναμη να καταστρέψουμε το σιωνιστικό καθεστώς, έτσι ώστε τα χέρια μας θα παραμείνουν στη σκανδάλη από 1.400 χιλιόμετρα μακριά για την ημέρα που ένα τέτοιο περιστατικό (αντιπαράθεση με το Ισραήλ)θα  λάβει χώρα", πρόσθεσε.
             Μιλώντας σε διάσκεψη στην Τεχεράνη,ο  Σαλάμι συνέχισε την απειλητική ρητορική του, δηλώνοντας ότι το Ιράν δεν ήταν το μόνο κράτος που έχει την ικανότητα να καταστρέψει το Ισραήλ.   Οι παρατηρήσεις  του Σαλάμι ήρθε σχεδόν μια εβδομάδα αφού το Ισραηλινό Ναυτικό συνέλαβε ένα πλοίο φορτωμένο με όπλα από  το Ιράν  για να τα περάσει λαθραία στη Γάζα.
           Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Ιρανός πρόεδρος Χασάν Rouhani προέτρεψε τους στρατιωτικούς ηγέτες του Ιράν να μετριάσουν την εχθρική ρητορική και την διπλωματία που επικρατεί στην αντιμετώπιση ενδεχόμενων ξένων απειλών.
          «Είναι πολύ σημαντικό να διατυπώσουν προτάσεις και ομιλίες με έναν τρόπο που δεν μπορεί να ερμηνευθεί ως απειλή, την πρόθεση να χτυπήσει ένα χτύπημα", δήλωσε ο Rouhani σε μια συνάντηση με ανώτατο στρατιωτικό κλιμάκιο του Ιράν.
          "Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στους υπολογισμούς μας. Έναρξη πυραύλων και σταδιοποίηση στις στρατιωτικές ασκήσεις για να τρομάξει την άλλη πλευρά δεν είναι καλή αποτροπή, αν και είναι μια αναγκαιότητα στην κατάλληλη θέση ,"ανέφερε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων IRNA.
           "Μια διάλεξη θα μπορούσε να ξεσπάσει σε φλόγες και να σπείρει τον όλεθρο σε όλα."               http://www.jpost.com/Iranian-Threat/News/Iranian-IRGC-commander-Our-hands-remains-on-the-trigger-to-attack-Israel-345038   ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ JERUSALEM POST:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια: