Ρωσία / Κίνα - Δισεκατομμύρια μπροστά στο 3ο παγκόσμιο. (βίντεο).


Η έκφραση «να ακολουθήσει τα χρήματα" ποτέ δεν ήταν πιο κατάλληλη. Αν οι στρατιωτικές προετοιμασίες, οι απειλές και οι προειδοποιήσεις από την κυβέρνηση Ομπάμα δεν είναι αρκετές για να πείσουν το κοινό ότι ο πόλεμος είναι στον ορίζοντα, στη συνέχεια, βλέποντας την Κίνα και τη Ρωσία στη χωματερή με τα δισεκατομμύρια σε δολάρια ΗΠΑ και ευρώ, θα πρέπει να είναι μια τεράστια κόκκινη σημαία και το ξύπνημα.


Πάνω από 15 δισεκατομμύρια δολάρια έχουν «μεταφερθεί από τους λογαριασμούς  της Fed," από τη Ρωσία και την Κίνα, λαμβάνοντας τα χρήματά τους πριν από το δημοψήφισμα στην Ουκρανία /που η  Κριμαία θα ψηφίσει, στο πλαίσιο της προετοιμασίας, για τις ΗΠΑ για να προσπαθήσουν να παγώσουν τα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία, τα οποία δεν είναι πλέον εκεί επειδή το έξυπνο χρήμα κινείται μπροστά από τον πόλεμο.

Αυτό ισχύει, επίσης, το ενδεχόμενο ότι με ένα τόσο μεγάλο ποσό που αποτελεί αντικείμενο ντάμπινγκ, όπως η Κίνα και η Ρωσία προετοιμάζονται, οι τράπεζες των ΗΠΑ θα μπορούσαν να αναγκαστούν να κλείσουν.

Να ακολουθείτε πάντα τα χρήματα.





 http://beforeitsnews.com/economy/2014/03/russiachina-dump-billions-ahead-of-ww3-video-2604018.html  ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια: