ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ...

ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΤΟΙΧΟΣ 3000 ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΩΝ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ



H πολιτική και πολιτειακή χούντα της χώρας, για άλλη μια φορά θα οχυρωθεί πίσω από πραιτωριανούς, προκειμένου να διεξαχθεί η στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου, χωρίς δυσάρεστα για εκείνουςαπρόοπτα ( φάσκελα, γιαούρτια, συνθήματα κλπ).

Έτσι, αναμένεται να επιστρατευτούν 3.000 πραιτωριανοί αστυνομικοί (ΜΑΤ) και τα μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή επεισοδίων, σε όλη την γύρω από το Σύνταγμα περιοχή, θα είναι δρακόντεια.
Η πλατεία Συντάγματος κυριολεκτικά θα «αποκλειστεί», με την τοποθέτηση ειδικών κιγκλιδωμάτων, ενώ ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ θα ελέγχουν κάθε πρόσβαση.
Στο χώρο της παρέλασης θα μπορεί να φτάσει κανείς μόνο με πρόσκληση ή εάν είναι άτομο διαπιστευμένο, ενώ οι πολίτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν την εθνική παρέλαση "ελεύθερα" από το ύψος της οδού Βουκουρεστίου και κάτω!!!

Δηλαδή απλά δεν θα μπορούν να την παρακολουθήσουν!
Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα ληφθούν και για την μαθητική παρέλαση, που θα γίνει την Δευτέρα, με φόντο τη λήξη της οκτάμηνης διαθεσιμότητας καθηγητών τεχνικής εκπαίδευσης...



Με όλα αυτά η κυβέρνηση των δωσιλόγων ελπίζει ότι θα αποτρέψει την λαϊκή οργή και να παρατείνει την παραμονή της στην εξουσία, αλλά το μόνο που έχει πετύχει είναι να κλείσει το καπάκι σε ένα καζάνι που βράζει...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: