Μαύρη Δευτέρα-Η Ουκρανία στα πρόθυρα πολέμου.Ποιά η σχέση του Μαλαισιανού αεροπλάνου που εξαφανίστηκε με την Ουκρανία;

Καθώς πλησιάζουμε τις εορταστικές εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου με εκατομμύρια φλιτζάνια πράσινο τσάι ,ετοιμάζετε  η μπύρα για τον εορτασμό της Ημέρας του Αγίου Paddy, η κρίση στην Ουκρανία, η οποία έχει κλιμακωθεί τις τελευταίες εβδομάδες ετοιμάζεται να βράσει.

Σύμφωνα με το Business Insider, είναι πάνω από 80.000 + ρωσικά στρατεύματα που προετοιμάζονται για την απειλή του πολέμου. Τι έχει ως επί το πλείστον (αναμφισβήτητα εξ ολοκλήρου) έχουν κατασκευαστεί από τη Δύση ως «stealth πραξικόπημα» απειλεί τώρα να αποσταθεροποιήσει κυριολεκτικά την Ευρωπαϊκή και των Δυτικών χωρών, σχέσεις με τη Ρωσία και, ενδεχομένως, τις χρηματοπιστωτικές αγορές τη Δευτέρα.
Ο Warren Buffet έκανε μερικά πολύ περίεργα σχόλια  την Παρασκευή, ενώ μιλώντας στο CNBC, λέγοντας ότι θα είναι «πολύ έκπληκτος» εάν οι τιμές των μετοχών σε όλο τον κόσμο μειωθούν κατά 50% ή περισσότερο από τα σημερινά επίπεδα στο άμεσο μέλλον. Αυτά είναι μερικά συγκλονιστικά απόκοσμα σχόλια που προέρχονται από την Wall Street -εμπιστευτικά- διαβόητα για το εσωτερικό κομμάτι στην Ουάσιγκτον και ο φίλος-φίλος με τον Λευκό Οίκο και το Μπαράκ Ομπάμα.Ο Buffett προσπαθεί να μας πει κάτι;


Γιατί ένας από τους πλέον σημαίνοντες υποκινητές της Wall Street , κάνει ένα σχόλιο σαν αυτό την παραμονή από το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία; Δεν θα πρέπει να ανησυχήσω εάν ένας σχολιαστής στο CNN είπε ότι δεν θα πρέπει να εκπλαγούμε αν το πυρηνικό Ιράν  είναι εναντίον της Ουάσιγκτον, τη Δευτέρα, εντελώς έξω από το μπλε;

Έξυπνοι ακροατές δεν μπορούν να βοηθήσουν, αλλά αναρωτιέμαι αν οι μυημένοι προσπαθούν να τηλεγραφήσουν τις επερχόμενες εκδηλώσεις ... Προσθέτοντας περισσότερο λάδι στη φωτιά, έχει αναφέρει ευρέως ότι η ρωσική κυβέρνηση, μαζί με την επιχειρηματική ελίτ  έχουν  μεταφέρει δισεκατομμύρια δολάρια σε κατόχους κινητών αξιών των ΗΠΑ ( δηλαδή αμερικανικά κρατικά ομόλογα) offshore. Με άλλα λόγια, οι ολιγάρχες της Ρωσίας κάνουν μεταφορά του κινδύνου στα ανοικτά των ακτών των ισολογισμών της Βόρειας Αμερικής πριν από το ξέσπασμα μιας ευρύτερης σύγκρουσης.

Οι εκθέσεις δείχνουν ότι οι εκμεταλλεύσειςσε  ξένες κεντρικές τράπεζες των ΗΠΑ,σε  χρεόγραφα υποχώρησαν την εβδομάδα που έληξε την Τετάρτη, από ένα ρεκόρ $ 106.1 δισεκατομμύρια, εκ των οποίων ήταν κυρίως αμερικανικά κρατικά ομόλογα. Το ερώτημα είναι γιατί οι ρώσοι μυημένοι κινούν τα χρήματά τους καιαν  θα μπορούσαν ίσως να μεταφέρουν μεγάλα ποσά σε διαφορετικά νομίσματα όπως το κινεζικό Yuan;

Λοιπόν, τι θα συμβεί στη συνέχεια στην Ουκρανία;

Οι συνομιλίες στο Λονδίνο με επικεφαλής τον [messenger-boy ]Τζον Κέρι] κατανέμονται με ιδιαίτερα εχθρικές παρατηρήσεις από την γερμανική καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ,που προειδοποιεί ότι η ρωσική προσάρτηση της Κριμαίας θα πρέπει να ληφθεί από τους δυτικούς διπλωμάτες ως απειλή »και θα αλλάξει όχι μόνο τη σχέση της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τη Ρωσία, είπε στο Γερμανικό κοινοβούλιο. "Όχι, αυτό θα προκαλέσει επίσης τεράστιες καταστροφές στη Ρωσία, οικονομικά και πολιτικά."

Έτσι θα ενεργήσει η ΕΕ και οι ΗΠΑ στις ρωσικές κυρώσεις, κατ 'ουσίαν, τα γυρίσματα στις παγκόσμιες χρηματοπιστωτικές αγορές και το roiling στο ρωσικό ρούβλι; Ή ο Ομπάμα για άλλη μια φορά, όπως έκανε στη Συρία θα φέρει σε δύσκολη θέση τον εαυτό του με πιο "κόκκινη γραμμή" στις παρατηρήσεις;

Παραμένει προφανές ,σε όσους αναλύουν μετά τα γεγονότα στην Ουκρανία , ότι ο Πούτιν είναι σαφές ότι δεν υποχωρεί και αν μη τι άλλο  στην πραγματικότητα αναδιατάσσει τις εντάσεις με μια απίστευτη «μη βίαιη» επίδειξη δύναμης, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα με πάνω από 1500 ρώσους αλεξιπτωτιστές που κατεβαίνουν από τον ουρανό στα σύνορα της Ουκρανίας, καθώς στην Κριμαία πλησιάζει το επίσημο δημοψήφισμα την Κυριακή. Με κανένα σημάδι ύφεσης, η Κριμαία είναι έτοιμη να προσαρτηστεί επίσημα από την Ομοσπονδία της Ρωσίας μετά από το Σαββατοκύριακο .

Οι χρηματοπιστωτικές αγορές στη Δύση, αν και υποφέρουν την Πέμπτη, συνεχόμενη ημέρα απωλειών τους την Παρασκευή με -43.22 (-0.27%), μείωση της DOW ,φαίνεται να υποτίμησαν τον αντίκτυπο των κυρώσεων της ΕΕ που επιβάλλονται στη Ρωσία και  θα έχει για την ευρωπαϊκή και την αμερικανική βάση χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία.

Σε ό, τι μπορεί να ονομάζεται ένα σύστημα Ponzi, οι αμερικανικές αγορές έχουν ιππασία στο τρένο του τεράστιου τεχνητού ερεθίσματος μέσω της ποσοτικής χαλάρωσης και τα επιτόκια 0% για πάνω από 5 χρόνια τώρα χωρίς να αφήσουν επάνω, το χτύπημα υψηλά όλων των εποχών κατά τις τελευταίες εβδομάδες και ενδυνάμωση ακόμη στις μεγαλύτερες φούσκες.

Τι συμβαίνει σε μια μπάλα του θερμού αέρα, όταν οι κυρώσεις που επιβάλλονται για τη Ρωσία είναι περίπου το 40% του φυσικού αερίου και της ενέργειας οι εξαγωγές από τη Ρωσία προς την Ευρώπη ξαφνικά έρχονται σε μια λείανση και θα σταματήσουν;

Τα Συστήματα Quant στη βάση διαπραγμάτευσης στη Δύση δεν εκτοξεύουν την πώληση όλων των περιουσιακών στοιχείων υψηλού κινδύνου σε χιλιοστά του δευτερολέπτου; Κάποιος δεν μπορεί να βοηθήσει αλλά και να παίξει ζωντανά με αναδρομές στο παρελθόν του πρώην Flash Crash και τον πανικό στην αγορά το 2010, που οι χρηματοπιστωτικές αγορές ρόλαραν με μια εξουθενωτική κατάρρευση των τιμών των μετοχών σε ένα θέμα δευτερολέπτων.

Για να προσθέσετε τις εντάσεις, περισσότερες αποδείξεις από τη πτήση 370, που απελευθερώνεται από μια εντελώς ανίκανη (ή πρόθεση) κοινότητα  υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ,η έκθεση ότι το ελλείπον αεροσκάφος από την πτήση της Μαλαισίας  που αναχώρησε από το Κουάλα Λουμπούρ το περασμένο Σαββατοκύριακο με 239 επιβάτες, ήταν στην πραγματικότητα καπηλεία από αδίστακτους τρομοκράτες. Οι θεωρίες έχουν αναπτυχθεί, και τροφοδοτούνται από τις εκθέσεις από την Wall Street Journal, ότι το αεροπλάνο μπορεί να πετάξει μέχρι και επιπλέον 5 ώρες μετά την τελευταία γνωστή επαφή με τα ραντάρ.

Κάποιοι στα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης (μαζί με την ανάλυση αναφέρθηκαν για πρώτη φορά εδώ στο AMTV) έχουν προτείνει ότι το αεροπλάνο ήταν σε αεροπειρατεία ως μέρος μιας πολύ μεγαλύτερης και απειλητικής τρομοκρατικής συνωμοσίας. Η πιθανότητα ότι η πτήση 370 μπορεί να είναι αγκυροβολημένη μυστικά σε ένα ιδιωτικό υπόστεγο ή σε στρατιωτική βάση των ΗΠΑ με την πρόθεση να είναι εξοπλισμένη με πυρηνική βόμβα για ένα δεύτερο σκέλος του φαύλου οικόπεδου, πρέπει να αξιολογηθεί.

Αν και δεν είναι πιθανό, δεν είναι δυνατό ότι η πτήση 370 και τα γεγονότα στην Ουκρανία συνδέονται κάπως; Τουλάχιστον, το MSM έχει χρησιμοποιήσει το χορτονομών των αγνοουμένων της  Μαλαισίας,σαν συνωμοσία πτήσεων ως μέρος ενός ευρύτερου προπέτασματος καπνού για να καλύψουν τα γεγονότα στην Ουκρανία.

Είναι οι Ευρωπαίοι διπλωμάτες και οι ομολόγοί τους στη Δύση πραγματικά έτοιμοι να παρέμβουν στη δημοκρατική διαδικασία, στο δημοψήφισμα της πλειοψηφίας στην Κριμαία την Κυριακή; Είναι η κυβέρνηση Ομπάμα προετοιμασμένη για τις συνέπειες που τη σπρώχνει ο κοιμώμενος γίγαντας τελευταία ,που θυμόμαστε ως σοβαρή απειλή του Ψυχρού Πολέμου; Ή ήταν αυτό ακριβώς η πρόθεση όλων μαζί;
russia-ukraine-war-sevastopol-crimea-georgia  http://beforeitsnews.com/alternative/2014/03/cold-war-redux-black-monday-ukraine-on-verge-of-war-2918776.html  ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια: