Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι κοντά, ο Στρατιωτικός Νόμος είναι ακόμα πιο κοντά.Eτοιμάζεται επέμβαση σε Συρία-Ιράν!

Γιατί ο χρυσός της Ουκρανίας πέταξε από τη χώρα και κατατίθεται στο New York Federal Reserve; Γιατί δεν ασχολήθηκαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης των ΗΠΑ τόσο με τον επίσημο ισχυρισμό του Iskra News ότι αυτό το γεγονός έλαβε χώρα στις 7 Μαρτίου του 2014;
Σύμφωνα με το Iskra News: "Στις δύο το πρωί [7 Μαρτίου] ένα μη σημαδεμένο επίπεδο μεταφοράς ήταν στο διάδρομο στο αεροδρόμιο Μπορισπόλ [Ed. Σημείωση: Ανατολικά του Κιέβου]. Σύμφωνα με το προσωπικό του αεροδρομίου, πριν το αεροπλάνο φτάσει στο αεροδρόμιο, τέσσερα φορτηγά και δύο μικρά λεωφορεία Volkswagen έφτασαν, ενώ όλες οι πινακίδες φορτηγών λείπουν. Δεκαπέντε άτομα με μαύρες στολές, μάσκες και θώρακες βγήκαν, κάποιοι οπλισμένοι με πολυβόλα. Θα φορτωθεί το αεροπλάνο με περισσότερα από 40 βαριά κιβώτια. Μετά από αυτό ένας μυστηριώδης άνδρας έφτασε και μπήκε στο αεροπλάνο. Όλη η φόρτιση γίνεται με βιασύνη. Το αεροπλάνο απογειώθηκε σε επείγουσα βάση. Όσοι είδαν αυτή τη μυστηριώδης ειδική λειτουργία κοινοποιούν αμέσως στους υπαλλήλους του αεροδρομίου, οι οποίοι είπαν στους καλούντες να μην αναμειχθούν στις υποθέσεις των άλλων ανθρώπων. "
gold and silver

Μόλις ο GATA Γραμματέας Ταμίας, Chris Powell, άκουσε την είδηση, που αντιμετωπίζει άμεσα το New York Federal Reserve και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ των ΗΠΑ, όπως το αν η New York Federal Reserve είχε «λάβει την επιμέλεια" της στο σύνολο της προσφοράς χρυσού της Ουκρανίας; Η New York Federal Reserve απάντησε με ένα λακωνικό μήνυμα: "Οποιαδήποτε έρευνα σχετικά με τους λογαριασμούς του χρυσού θα πρέπει να απευθύνονται στον κάτοχο του λογαριασμού. Μπορεί να θέλετε να επικοινωνήσετε με την Εθνική Τράπεζα της Ουκρανίας , να συζητηθεί αυτή η έκθεση. "Αυτό είναι το κλασικό« Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε, ούτε μπορούμε να αρνηθούμε ... "Πολύ παράξενα, τα Δυτικά ΜΜΕ είναι εντελώς σιωπηλά σε αυτή την εκδήλωση. Ωστόσο, το γεγονός αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό.
Ο γερουσιαστής Τζον Μακέιν ζητά από όλους να είναι εκτός πολέμου.
Ο John McCain  εξέδωσε μια δήλωση, μέσω του γραφείου του, η οποία συζητεί, κατ 'ουσίαν για τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο. Το μήνυμα τιμωρεί το Obamafor για την άρνησή του να τιμήσει ένα αίτημα από το δυτικό τραπεζικό πραξικόπημα-εγκατεστημένο πρωθυπουργό της στην Ουκρανία, Arseniy "Yats" Yatsenyuk για όπλα, πυρομαχικά, μπότες στο έδαφος, καθώς και υποστήριξη πληροφοριών.
Στη δήλωσή του, ο Μακέιν δήλωσε: «Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα πρέπει να επιβάλλουν εμπάργκο όπλων σε ένα θύμα  επίθεσης. Η Ρωσία του Πούτιν έχει εισβάλει στην Ουκρανία και σχεδιάζει να προσαρτήσει την Κριμαία. Οι ρωσικές δυνάμεις συγκεντρώνονταν στα σύνορα της Ουκρανίας, εγείροντας ανησυχίες για διεύρυνση της στρατιωτικής επέμβασης. Τώρα είναι η ώρα να δείξουμε στην ουκρανική κυβέρνηση και το λαό ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι μαζί τους, στην ώρα τους ,με τις μεγαλύτερες ανάγκες ».
Προηγουμένως, ο Μακέιν ζήτησε  το σχέδιο στην περίπτωση του Γ 'Παγκοσμίου Πολέμου. Αυτό είναι κάτι που αφορά και μια δυσοίωνη δήλωση. Τι ξέρει ο  McCain, ξέρετε ότι ο μέσος γονέας ενός 18χρονου αγοριού δεν ξέρει; Παρακαλώ επιτρέψτε μου να παρεκκλίνω για μια στιγμή και να παροτρύνω την Αμερική να μην υποβάλει  ένα στρατιωτικό σχέδιο, προκειμένου να καταπολεμηθούν οι  «τραπεζίτες που θέλουν πόλεμο», θα πρέπει αυτά τα γεγονότα να αποδώσουν καρπούς.
Σε ένα προηγούμενο άρθρο, ανέφερα ότι ο Γ 'Παγκόσμιος Πόλεμος θα αρχίσει στη Συρία, όχι στην Ουκρανία. Οι Ρώσοι θα εισβάλουν σύντομα στην Ουκρανία και ο Μακέιν  παραπονέθηκε δημοσίως για το γεγονός ότι δεν υπάρχει μια πραγματική στρατιωτική επιλογή για την προστασία της Ουκρανίας. Ωστόσο, αυτός ο πολεμοχαρής καλεί για στρατιωτική επέμβαση στη Συρία, ακριβώς όπως είχα προβλέψει.
Το παράθυρο για τις Ηνωμένες Πολιτείες για να σώσουν τα πετροδολάρια από τη μάστιγα της ιρανικής πώλησης του πετρελαίου, για το χρυσό με τις χώρες BRIC (π.χ. Ρωσία, Κίνα, Ινδία) κλείνουν γρήγορα. Αν οι Ρώσοι είναι σε θέση να εισβάλλουν την Ουκρανία και να εδραιώσουν τις εκμεταλλεύσεις τους, μια εισβολή στη Συρία σαν προπομπός για την εισβολή στο Ιράν, μπορεί να αμφισβητηθεί σοβαρά από τους Ρώσους που λειτουργούν έξω από την Κριμαία.
Αυτό θα ανοίξει σίγουρα το παράθυρο για μια "ψεύτικη σημαία γεγονός" που θα λάβει χώρα στην οποία ο Άσαντ και η συριακή κυβέρνηση θα κατηγορούνται και αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία για την εισβολή στη Συρία. Ο Μακέιν έχει ήδη κάνει προληπτικές παρατηρήσεις σχετικά με την εισβολή στη Συρία αντί να αντιταχθεί στην εισβολή της Ουκρανίας ,σύντομα-να-να.
ΗΠΑ στρατιωτικός νόμος.
Τους τελευταίους 18 μήνες,είμαι ήδη αρκετά σαφής σε ένα σημείο. Η σύσταση του στρατιωτικού νόμου στις Ηνωμένες Πολιτείες θα προηγηθεί οποιαδήποτε παγκόσμιας σύγκρουσης. Οι άνθρωποι και οι πόροι των Ηνωμένων Πολιτειών πρέπει να ασφαλίζονται και οι άνθρωποι του πρέπει να ελέγχονται εκ των προτέρων για την εγκατάσταση του σχεδίου και του ολοκληρωτικού πολέμου.
Η λεηλασία του χρυσού από την Ουκρανία, από την Fed της Νέας Υόρκης και το State Department εξυπηρετεί πολλούς σκοπούς. Πρώτον, όταν στην Ουκρανία  εισέβαλαν, οι υποστηρικτές των πετροδολαρίων δεν θέλουν να δουν τη Ρωσία να  ζητά οποιοδήποτε περισσότερο χρυσό από το οποίο να αγοράσει ιρανικό πετρέλαιο. Δεύτερον, η κατάσχεση του χρυσού αποτελεί ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο με την Federal Reserve. Πιστεύω ότι η κίνηση αυτή σηματοδοτεί την πρόθεση της επερχόμενης κατάρρευσης στο νόμισμα στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών και ο χρυσός θα είναι η αντιστάθμιση της ασφάλειας ενάντια σε κάθε τέτοιο περιστατικό.
Παρακαλώ επιτρέψτε μου να διατυπωθεί αυτό σαφέστερα. Ποια θα είναι η απόλυτη αντιστάθμιση έναντι της κατάρρευσης του δολαρίου; Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η κατοχή των αποθεμάτων χρυσού θα αντιπροσωπεύουν το μόνο πραγματικό μέσο ανταλλαγής κατά τη διάρκεια και μετά από μια κατάρρευση στο νόμισμα.
Αυτός ο τελευταίος γύρος δήμευσης του χρυσού δεν είναι η πρώτη φορά που το έχουμε δει, οι τραπεζίτες στην απόκτηση χρυσού. Τον Απρίλιο του 2013, έγραψα αυτές τις λέξεις:
"Οι τιμές του αργυρού έχουν πέσει δραματικά την Δευτέρα που μας πέρασε.οι  πωλήσεις πανικού κυριάρχησαν στην αγορά, καθώς οι επενδυτές και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα δεν θα μπορούσαν να πετάξουν τις εκμεταλλεύσεις τους από ασήμι και χρυσό αρκετά γρήγορα. Η αγορά δείχνει σαφώς σημάδια μαζικής χειραγώγησης από την παγκοσμιοποίηση. Η καλύτερη απόδειξη ότι οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης χειραγωγούν την τιμή του χρυσού προέρχεται από την "Goldman Sachs (που) φέρεται να είπε στους πελάτες της νωρίτερα αυτό το μήνα ότι χρειάζονται επανέναρξη στη μικρή χρυσή θέση COMEX.
Παρακαλώ θυμηθείτε ότι αυτή είναι η ίδια η Goldman Sachs, που βραχυκυκλώνει τα αποθέματά της στις 9/11. Αυτή είναι η ίδια η Goldman Sachs, που τοποθετεί τις επιλογές για Transocean απόθεμα το πρωί της έκρηξης πετρελαίου στον Κόλπο. Αυτή είναι η ίδια η Goldman Sachs, που πιάστηκε να βραχυκυκλώσει την αγορά κατοικίας πριν από την έκρηξη φούσκα των ακινήτων. Βασικά, όταν η Goldman Sachs ξεκινά βραχυκυκλώμα , θα πρέπει να γίνουμε όλοι ανήσυχοι ιδιαίτερα εάν οι επιμέρους επενδύσεις μας είναι οπουδήποτε στη γειτονιά των εμπορευμάτων που επηρεάζονται από το βραχυκύκλωμα. Όταν η Goldman Sachs αρχίζει το σύντομο τίποτα, είναι καιρός να πάρετε τα χρήματά σας και να τρέξετε στους λόφους. Αυτός ο χρόνος θα είναι τώρα. "
Οι Τραπεζίτες έχουν εμπλακεί σε μια χονδρική και μακρόχρονη προσπάθεια για να αποκτήσουν τεράστιες ποσότητες χρυσού όσο το δυνατόν γρηγορότερα και η εξαγορά αυτή έχει ήδη λάβει χώρα για τουλάχιστον ένα χρόνο.
Στις 10 Μαρτίου 2014, η Δημοκρατία Broadcasting και ο παρουσιαστής του talk show και πρώην πράσινος μπερές / στρατιωτικός αξιωματικός  των μυστικών υπηρεσιών, μαζί με τον Bob Gaston, έκανε έκκληση για μια οικονομική κατάρρευση από την 11η Απριλίου του 2014. Η αιτία της επερχόμενης κατάρρευσης συνδέεται με τα σχέδια του Πούτιν που απορρίπτουν εντελώς το δολάριο. Αυτό θα σπείρει τον όλεθρο στο Χρηματιστήριο και σίγουρα θα μπορούσε να οδηγήσει σε οικονομική κατάρρευση. Δεν είναι τυχαίο ότι το τελευταίο έργο του Tom Clancy, Jack Ryan Σκιά Recruit, βασίστηκε σε μια ρωσική επίθεση εναντίον στο   Χρηματιστήριο. Ο Clancy είναι πλέον νεκρός και πέθανε κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες.
Προσθέτοντας τη συνωμοτική των καυσίμων σε αυτή τη φωτιά που είναι συνδεδεμένη με το γεγονός ότι υπήρξε ένα καθιερωμένο γεγονός ότι ο "Yats" είναι η εκδήλωση του δυτικού τραπεζικού οικόπεδου, για να ανατρέψουν τη ρωσική φιλικό-  ουκρανική κυβέρνηση και να αντικατασταθεί η παρούσα κυβέρνηση με ένα δυτικό τραπεζίτη. Δεν μπορεί να υπάρξει αμφιβολία ότι ο Yats συνεργάστηκε με την λεηλασία της Ουκρανίας στο χρυσό, που πιθανότατα συνδέεται με το γεγονός ως προς το γιατί είχε εγκατασταθεί ως ο ηγέτης της Ουκρανίας.
Τα αποθέματα χρυσού είναι στη θέση τους, οι συνθήκες είναι ώριμες για μια κατάρρευση του χρηματιστηρίου. Σίγουρα, θα υπάρξουν ταραχές στους δρόμους, καθώς οι Αμερικανοί χάνουν τα πάντα και ο στρατιωτικός νόμος θα πρέπει να εκδηλωθεί. Με στρατιωτικό νόμο στη χώρα, η διαδρομή θα είναι σαφείς και ο Γ 'Παγκόσμιος Πόλεμος θα πρέπει να έρθει σε κοινή θέα.
Συμπέρασμα
Δεν έχω να κλείσω τα μάτια μου, να φανταστεί κανείς ότι ο Μακέιν θα μπορούσε να είναι ο ηγέτης που θα μπορούσε να μας οδηγήσει στον #ο Παγκόσμιο Πόλεμο,  στην έναρξη της στρατιωτικής δράσης. Δεν είμαι πρόβλεψη, αλλά δεν θα ήμουν σοκαρισμένος αν ο Ομπάμα ήταν ανίκανος  να καθαιρεθεί και να απομακρυνθεί από τα καθήκοντά του με βάση οποιοδήποτε αριθμό των προηγούμενων παραβάσεων (π.χ. Fast και Furious, Βεγγάζη, κ.λπ.). Η ψήφος μου θα είναι για τη Βεγγάζη, διότι το γεγονός αυτό θα μπορούσε να αναλάβει ουσιαστικά κάτω από ολόκληρη την Εκτελεστική εξουσία τη κυβέρνηση. Αυτό θα ανοίξει το δρόμο για την εγκατάσταση του Μακέιν ως «προσωρινού» ηγέτη ως αποτέλεσμα ένα μαλακό στρατιωτικό πραξικόπημα, διότι η πιθανή γραμμή διαδοχής θα μπορούσε να καταστραφεί με μαζικές συλλήψεις και impeachments. Αν αυτό ακούγεται τόσο εξεζητημένο, τότε ρωτήστε τον εαυτό σας γιατί ο θερμός γερουσιαστής ακούγεται πολύ πιο προεδρικός από τον παράνομο αλλοδαπό που καταλαμβάνει το Λευκό Οίκο.
Υπάρχει ένα πράγμα που μπορούμε να είμαστε σίγουροι για μια κατάρρευση στο νόμισμα στο εγγύς μέλλον και έτσι επιβάλλεται ο στρατιωτικός νόμος που ακολουθείται από τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.   http://beforeitsnews.com/war-and-conflict/2014/03/world-war-iii-is-close-martial-law-is-even-closer-2451156.html   ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕFORE IT'S NEWS:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια: