ΟΤΑΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΟΒΕΤΑΙ... ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

Στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά βγήκε αγανακτισμένη να διαμαρτυρηθεί η αδελφή του αστυνομικού που παρ ολίγο να χάσει την ζωή του μετά από την δολοφονική επίθεση σήμερα τα ξημερώματα. Εξέφρασε τον μέσο Έλληνα και μίλησε για την αλητεία των δημοσιογράφων που σπέρνουν τόσο καιρό τώρα το μίσος για τον Έλληνα αστυνομικό και συλλήβδην για την Ελληνική αστυνομία, απαξιώνοντας τον ρόλο της και κάνοντας υποκλίσεις στους χαρτογιακάδες που τους γράφουν τους λόγους που απαγγέλλουν κάθε μέρα στα κανάλια. Είπε ότι κανείς δεν έδωσε σημασία τόσο καιρό στις οικογένειες των αστυνομικών και την αγωνία που τους διακατέχει τόσο καιρό αν θα γυρίσουν ζωντανοί στα σπίτια τους. Ο αδελφός της με 18.500 μόρια στις Πανελλαδικές εξετάσεις θα μπορούσε να έχει περάσει στην καλύτερη Σχολή των ΑΕΙ αλλά παιδί από την επαρχία όπως ήταν δεν είχε τα φράγκα των νεόπλουτων, ούτε καν του μέσου Έλληνα το εισόδημα για να κάνει πιθανόν άλλα όνειρά του πραγματικότητα. Είναι ένα παιδί της Ελληνικής κοινωνίας , μόλις 21 χρόνων, όπως είναι και τόσα άλλα που οι κατευθυνόμενοι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί που χειραγωγούν αποφάσισαν ότι έπρεπε να το βάλουν στο περιθώριο.

Μας είπε για την αγωνία που πέρασε αυτή και οι δικοί της άνθρωποι την ώρα που ενημερώθηκαν για το τραγικό συμβάν που έτυχε ο κλήρος στον αδελφός της. Δεν επιτρέπει μας είπε σε καμία κυρία Πάνια και τους ομοίους της να αποκαλεί τον αδελφό της μπάτσο και είναι κάτι που θα έπρεπε να το καταδίκαζαν όλοι αλλά αυτό δεν έγινε. Αντιθέτως υιοθέτησαν την έκφραση, μιας και όποιος την χρησιμοποιούσε έμπαινε κατευθείαν στο κλαμπ των τρέντυ "προοδευτικών".

Μας είπε χαρακτηριστικά ότι δεν μπορεί να απειλείται η ζωή του αδελφού της από κάποια κωλόπαιδα που αποφάσισαν ότι βαρέθηκαν τα πλέιστέισιον και βγήκαν να τραυματίσουν ακόμα και να σκοτώσουν για να πνίξουν την πλήξη τους- και μετά το χάος.....κόπηκε ο λόγος της στον αέρα. Αυτό το "κωλόπαιδα" τους έπεσε βαρύ το " μπάτσος" όμως το έχουν για περηφάνεια. (Προτού προλάβει κανένας καλοθελητής να πει την χοντράδα του να πω ότι η κοπέλα εξ αρχής καταδίκασε το γεγονός με τον αστυνομικό που αφαίρεσε τη ζωή του Αλέξη που όπως χαρακτηριστικά είπε είναι στην φυλακή και είναι αδιανόητο να γίνεται προσπάθεια πολτοποίησης όλου του Σώματος με αυτό το πρόσχημα)

Τι ενόχλησε τον Γιώργο Αυτιά και την έκοψε στον αέρα; Μήπως η χειραγώγηση που έχει στο δεξί του αυτί από τους υποβολείς του κοντρόλ; Το ξαναείδαμε και άλλη φορά αυτό το έργο, μέχρι και στον τηλεθεατή ακούστηκαν τα μανιασμένα ουρλιαχτά τους.

Μήπως ο Γιώργος Αυτιάς αποφάσισε να πολιτευτεί και δεν τον παίρνει να κάνει αντικειμενική δημοσιογραφία αλλά μόνο κατευθυνόμενη αλλιώς θα τον φάει η μαρμάγκα;

Γιατί ο Γιώργος Αυτιάς δίνει λόγο σε επαγγελματίες προπαγανδιστές τύπου Βλάχου και Κοέν που σήμερα απέδειξαν στον τηλεθεατή τον ρόλο για τον οποίο πληρώνονται και κόβει σαν χασάπης την κραυγή μιας αδελφής που μιλά για το χρονικό ενός προαναγγελθέντος (ευτυχώς παρ' ολίγον) θανάτου;

Δείτε εδώ νωρίς το πρωί τι γράφαμε:

7.05:

"Να σχολιάσουμε την ξεδιάντροπη συμπεριφορά του Γιώργου Βλάχου και του Ζαν Κοέν στη τηλεόραση του Alpha, που μιλούσαν σε μία τέτοια στιγμή ζωής και θανάτου για τον νεαρό αστυνομικό, για συνδικαλισμό και έσπειραν ψευδείς φήμες περί ανειδίκευτου αστυνομικού. Λίγο αργότερα, ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΝ και ΡΕΖΙΛΕΥΤΗΚΑΝ όταν ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ότι ο εν λόγω αστυνομικός που παλεύει να κρατηθεί στην ζωή εκτός της υποχρεωτικής εκπαίδευσής του είχε προ τριμήνου κάνει ειδική εκπαίδευση και αρκετά σκληρή στον στρατό και είχε περάσει την λεγόμενη διαβολοβδομάδα. Γιώργο Βλάχο με την φιγουράτη γραβάτα και το σινιέ κουστουμάκι όταν κάποιος σου επιτίθεται με Καλάσνικοφ με 30 ριπές κιχ δεν μπορείς να βγάλεις. Από την πολυθρονάρα του στούντιο καλά τα λες και κοιτάζεσαι και κάθε τόσο στο μόνιτορ να δεις πως βγαίνει η φάτσα σου στο γυαλί. Τρέχα στην Βουλή να παρευρεθείς σε καμιά συνέντευξη τύπου παρέα με τον εσπρέσο σου γιατί μέχρι εκεί σε παίρνει να προπαγανδίζεις και να ασκείς το "επάγγελμά" σου".

Στον αέρα κόβεται η αλήθεια και η φωνή του πολίτη. Λόγο έχουν μόνο όσοι στηρίζουν την θολή κουλτούρα τον ψευτοπροοδευτισμό και την αλλοτρίωση της σκέψης. Φίμωτρο λοιπόν στην φωνή του λαού. Φίμωτρο σε όσους δεν ευθυγραμμίζονται με τους καναλάρχες και τα τσιράκια τους που διαμορφώνουν κοινή γνώμη.

Μπράβο στην κοπέλα στο θάρρος και την τόλμη της. Να ξέρει ότι μέσα από την φωνή της - όσο πρόλαβε - μίλησε ο καθένας από εμάς.

Της ευχόμαστε ο αδελφός της να έχει ταχεία ανάρρωση και να ξέρει ότι όλη η Ελλάδα προσεύχεται για αυτόν.

Πηγές: hellenicrevenge

Δεν υπάρχουν σχόλια: