Να μην μας μορφώνει η Ελλάδα

Ομιλία του μουσουλμάνου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κυρίου Μάντατζη που ζητά να ενεργήσουν οι μουσουλμάνοι «μεγαλοπαράγοντες» για να δείξουν στην Τουρκία ότι υπάρχουν και να την «καλέσουν» προς βοήθεια!!!
Στο κείμενο της ομιλίας του Τουρκοποιεί (πέρα από τον εαυτό του) τους Πομάκους και τους Αθίγγανους της Θράκης, παραχαράσσοντας έτσι την βούληση των συγκεκριμένων πληθυσμιακών ομάδων, που δηλώνουν Έλληνες!
Τον ενοχλεί τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που η Ελλάδα προσπαθεί να μορφώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτές τις πληθυσμιακές ομάδες και ομολογεί πως σκοπός του Ελληνικού κράτους είναι η καλύτερη δυνατή εκπαίδευση προς τους πολίτες της!!!

Εκφράζει παρ’ όλα αυτά τις φοβίες αλλά και τις ανησυχίες του πως το Ελληνικό κράτος θα «χωρίσει» (ποιους; δεν τους κατονομάζει καν) σε ακόμη περισσότερες πληθυσμιακές ομάδες (σαφέστατα υπονοεί μουσουλμάνους παλιννοστούντες), εφαρμόζοντας ένα ευρύτερο σχέδιο «αφανισμού» (ποιών;)!!!
Καλεί στη συνέχεια ο ανεκδιήγητος αυτός βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου τους «προύχοντες» μουσουλμάνους να αντιδράσουν και να οργανώσουν «κατάλληλα» τον λαό!!! (οργάνωση προς τι; Τι θα επιδιώξουν και με ποιες ακριβώς αντιδράσεις;) Ζητά να «μποϋκοτάρουν αριστερά και δεξιά» (τι είδους μποϋκοτάζ; Πολιτικό ή άλλο; Εδώ μάλλον πρέπει να επέμβει η Δικαιοσύνη για προτροπή σε έκνομες ενέργειες αντεθνικού περιεχομένου…) και κλείνει τον λόγο του ζητώντας να γίνουν καταγγελίες προς την Ελληνική και (κυρίως) την Ευρωπαϊκή κοινή γνώμη, για να αναδειχθεί το πρόβλημα…
Μόνο που έτσι όπως τα είπες κύριε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, κύριε Μαντατζή, το πρόβλημά σου είναι το ότι η Ελλάδα θέλει να μορφώσει τους πολίτες της κι εσύ αντιδράς…
Ξέρεις πως λέγεται αυτό; Οπισθοδρόμηση!!!
Ξέρεις ποιοι την επιθυμούν; Αυτοί που ονειρεύονται να γίνουν δυνάστες…
Αυτή την «δημοκρατία» επιθυμείς εσύ ή το κόμμα σου κύριε Μαντατζή;
Το τελευταίο ερώτημα, βέβαια, απευθύνεται και προς τον Γιώργο τον Παπανδρέου, που μάλλον εκτίθεται πλήρως από την δράση του βουλευτή του και οφείλει ΑΜΕΣΑ να δώσει απάντηση στους Έλληνες πολίτες, αλλά και να βάλει στην θέση του μια και καλή τον θρασύτατο βουλευτή του…
Η ομιλία του κυρίου Μαντατζή έγινε σε συγκέντρωση μουσουλμάνων, όπου κλήθηκε να παραστεί ως βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
«Ο σκοπός ποιος είναι εδώ; Να σας μιλήσω για την Ξάνθη. Ο σκοπός είναι στον ορεινό όγκο της Ξάνθης να παρέχεται εκπαίδευση στα Πομακικά, στη Γενισέα στα Αθιγγανικά και στην πεδιάδα δεν ξέρουμε τι. Δηλαδή αυτή τη στιγμή ο σκοπός του κράτους είναι η ταυτότητα της κοινωνίας μέσω της εκπαίδευσης. Είναι αυτό που μας διαχωρίζουν σε 3 κατηγορίες που ίσως μετά από 5 χρόνια αυξηθούν σε πέντε ή έξι. Ο σκοπός αυτός είναι να μας εμφανίσουν λιγότερους. Συνεπώς το κάνουν αυτό συστηματικά. Νομίζω πλέον πως ήρθε η ώρα να δώσουμε ένα τέλος σ’ αυτό. Πρώτα οι δύο βουλευτές, μετά οι δήμαρχοι, οι δημοτικοί σύμβουλοι οι μορφωμένοι αυτής της κοινωνίας. Πρέπει να οργανώσουμε σωστά το λαό. Εάν μια δυο φορές δεν μποϋκοτάρουμε δεξιά και αριστερά, δεν θα γίνει τίποτε. Εάν δεν βγούμε να δείξουμε στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή κοινή γνώμη ότι υπάρχει αυτό το πρόβλημα δεν θα γίνει τίποτα. Η δική μου πρόταση είναι πως πρέπει να ξεσηκωθούμε και ότι κάνουμε θα πρέπει το κάνουμε μέσα στους επόμενους δύο μήνες. Για να αποδείξουμε ότι είμαστε εδώ, ότι υπάρχουμε…»
Τα συμπεράσματα δικά σας…
Και για την ποιότητα των περιεχομένων, αλλά και για την ποιότητα του λόγου του συγκεκριμένου ΕΛΛΗΝΑ βουλευτή (όσο και να μην το θέλει, εξακολουθεί να είναι Έλληνας, εκτός και αν δηλώσει επίσημα πως έχει αλλάξει υπηκοότητα…).

Κωνσταντίνος
Υ.Γ.: Ευχαριστώ πολύ το άριστο ιστολόγιο HellenicRevenge για το κείμενο του κυρίου Μαντατζή

Πηγές: Ας μιλήσουμε επιτέλους

Δεν υπάρχουν σχόλια: