ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΓΩΓΟΣ

Συνέχεια από εδώ

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΑΘΕΚΤΑ

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος συνεχίζει την δημοσιογραφική αλητεία και συνεχίζει να ψεύδεται για δεύτερη εκπομπή ασύστολα, προβάλλοντας ένα ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΨΕΥΔΕΣ ρεπορταζ για την Αδούλωτη Μάνη.

Στο ρεπορτάζ παρουσιάζει την Αδούλωτη Μάνη ότι κάνει έρανο για να ενισχύσει τον ειδικό φρουρό Κορκονέα.

ΨΕΥΔΟΣ

Αν ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ - για να μην γράψουμε τίποτα χειρότερο - και διάβαζε ΔΗΜΟΣΙΑ το άρθρο της εφημερίδας ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΚΠΟΜΠΕΣ θα άκουγαν ΟΛΟΙ ότι η οικονομική ενίσχυση αφορά τρία ανήλικα παιδιά 3, 4 και 7 ετών και όχι τον Κορκονέα όπως επίμονα και ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΑ επαναλάμβανε για δεύτερη φορά αμετανόητος. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο και να το διαπιστώσετε όλοι.

Στο ρεπορτάζ ισχυρίστηκε ότι η εφημερίδα δημοσιοποίησε το θέμα για να κάνει το "κομμάτι" της.

ΨΕΥΔΟΣ

Όπως εύστοχα απάντησε ο Κ. Δημακόγιαννης στον δημαγωγό Τριανταφυλλόπουλο, η εφημερίδα είναι τοπικής εμβέλειας και ΨΥΧΟΡΑΓΕΙ όπως όλες οι τοπικής εμβέλειας εφημερίδες. Δεν μιλάμε για εφημερίδα με κολοσούς χρηματοδότες και σπόνσορες σαν και τα αφεντικά σας κ. Τριανταφυλλόπουλε. Στόχος της ήταν να προωθήσει τον αριθμό λογαριασμού που έχει ανοιχτεί προς ενίσχυση ΑΘΩΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ που δεν φταίνε σε τίποτα και να συμμετέχουν ενεργά όσοι μπορούν - με όση έστω και μικρή απήχηση μπορεί να έχει μία τοπική εφημερίδα-. Όταν στο παρελθόν η ίδια εφημερίδα είχε προωθήσει ίδια προσπάθεια για οικονομική στήριξη σε δύο παιδιά από την Αλβανία που έμειναν ορφανά ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ κ. Μάκη. Τότε δεν σας ενόχλησε μία τέτοια πρωτοβουλία. Άκρατος Φαρισαϊσμός!

Είπε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στο ρεπορτάζ ότι οι συντάκτες της εφημεριδας ανήκουν στο κόμα του ΛΑΟΣ.

ΨΕΥΔΟΣ

Η συντακτική ομάδα της εφημερίδας είναι υπερκομματική και ένα μέλος του ανήκει στην Ν.Δ., ένα στο ΠΑΣΟΚ, ένα στο χώρο της Αριστεράς και ένα στο ΛΑΟΣ. Εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα φίλτατε Μάκη. Ιδίως όταν με ΦΑΣΙΖΩΝ τρόπο αποκαλείς ΦΑΣΙΣΤΑ κάποιον που σου ΤΡΙΒΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ κι εσύ συνεχίζεις με εμμονή να την ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙΣ και να την ΠΑΡΑΠΟΙΕΙΣ. Ο φασισμός σου έγκειται στο γεγονός ότι στους τηλεθεατές σου ΔΕΝ διαβάζεις το επίμαχο άρθρο και τους ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΣ ΜΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΥΔΗ που θέλεις να παρουσιάσεις ως αλήθειες.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΟΥ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ; ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ;

Στην εκπομπή του ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ισχυρίζεται ότι η εφημερίδα δεν καταδικάζει τη πράξη του ειδικού φρουρού η εφημερίδα Αδουλωτη Μάνη

ΨΕΥΔΟΣ

Στον ίδιο σύνδεσμο που σας παραθέσαμε για να διαβάσετε μόνοι σας το άρθρο θα δείτε και τις αναφορές που γίνονται για τον άδικο χαμό του Αλέξη. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΑΝΟΥΜΕ ΛΟΥΦΑΞΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙΣ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΣΟΥ ΣΑΝ ΑΞΙΟΣ ΔΗΜΑΓΩΓΟΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΟΛΚΗΣ!

Η εφημερίδα σου έστειλε μία μπλούζα δώρο παρ όλα τα ψεύδη που είχες διασπείρει και σε προηγούμενή σου εκπομπή. Γιατί έτσι πράτουν οι Μανιάτες. Απαντούν με δώρα στους συκοφάντες τους. Η μπλούζα έγραφε "Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν πιστέυω κανέναν, είμαι από τη Μάνη". Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος εκμεταλευόμενος τη θέση που έχει να μιλά μέσα από μία εκπομπή και να πλασάρει ότι εκείνος θέλει είπε ότι αυτό είναι απειλή.

ΨΕΥΔΟΣ

Το μήνυμα μεταφράζεται Δεν σε φοβάμαι Τριανταφυλλόπουλε γιατί με ΨΕΥΔΗ δεν μπορείς να κάνεις ζημιά σε μία πρωτοβουλία που την αλλοίωσες και την έφερες στα μέτρα και τα σταθμά σου έχοντας την εξουσία του δημόσιου βήματος ενώ εμείς δεν έχουμε τέτοια δυνατότητα. "Δεν πιστεύω κανέναν". Ένα μύνημα προς τον κόσμο που σε παρακολουθεί, να μην χαύτει ότι του πλασάρεις χωρίς τεκμηρίωση για να εξυπηρετηθούν τα προσωπικά σου συμφέρονται και των αφεντικών σου. "Είμαι από την Μάνη", που σημαίνει πως για να σκεφτείς όπως εμείς θα έπρεπε να σε διακατέχει ντομπροσύνη, μπέσα και φιλότιμο. Ψιλά γράμματα όμως αυτά για κάποιον που απο την βίλα του στην Εκάλη, και από την άνεση της Πόρσε δεν ανέλαβε ποτε καμιά πρωτοβουλία να ανοίξει ένα λογαριασμό να βοηθήσει, μόνο κάνει κριτική σε όσους το πράττουν ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ Η ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ.

Δείτε εδώ τι είπε ο εκδότης της εφημερίδας στον επαγγελματία ΨΕΥΤΗ Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Το βίντεο είναι από το vendeta




Δεν ασχοληθήκαμε ποτέ με τον δημοσιογράφο Τριανταφυλλόπουλο. Καμιά ανάρτησή μας δεν περιέχει το όνομά του. Όταν όμως τα βάζεις με την μπέσα ανθρώπων και συνεχίζεις να ΨΕΥΔΕΣΑΙ για λόγους που μόνο εσύ ξέρεις εμείς θα διατυμπανίζουμε ότι είσαι ενας ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ που ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ως ένας κοινός ΔΗΜΑΓΩΓΟΣ.

Και κάτι τελευταίο για τους υποτακτικούς ή κοινώς γλίτσες που δεν τόλμησαν να ξεστομίσουν μία κουβέντα για να υπερασπιστούν την Αλήθεια. Και ασφαλώς μιλάμε για τους καλεσμένους στην εκπομπή που μπροστά στο να τα βάλουν με τον Μέγα δημοσιογράφο του ψεύδους και να χάσουν την ευκαιρία να επαναεμφανιστούν στο γυαλί με κίνδυνο να χάσουν αναγνωρισιμότητα και συνεπώς ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ έκαναν την γλώσα τους γραβάτα για ακόμη μία φορά και εν συνεχεία την κατάπιαν. Όσο εσύ Μάκη θα καλείς την αυλή σου για να κάνεις το γνωστό σου αλησβερίσι, "έλα στην εκπομπή να σε κάνω φίρμα αλλά το αντάλλαγμα θα είναι το μόκο, τουτ έστιν θα χειροκροτάς έστω και με την σιωπή σου" τόσο από τον κόσμο που σας παίρνει ολοένα και περισσσότετο χαμπάρι ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ.

Πηγές: hellenicrevenge

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ & ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑΣ
13-8-1985:ΕΚΡΙΘΗ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΔΙΑ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΝ (Ι5) ΩΣ ΠΑΣΧΩΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΡΕΙΑ ΝΕΥΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΜΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ-ΑΠΟΦΑΣΙΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 166/Κ.ΕΚΠ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: