ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ"
...
Όσο κι αν δεν αρέσει σε κάποιους αυτό... άκουσαν τα σχολιανά τους δημοσιογράφοι και συνδικαλιστές κι έναν μακρόσυρτο παρατεταμένο εξάψαλμο άκουσε και ο Ιερώνυμος! O κόσμος μέχρι εκεί που έφτανε το μάτι σου...
...
Πραγματικά εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του κόσμου -στην πλειοψηφία τους νεαροί Αστυνομικοί- που έσπευσαν να συμπαρασταθούν αυθόρμητα και χωρίς κεντρικό κάλεσμα στον Διαμαντή που δίνει μάχη για να βγεί ξανά δυνατός. Από νωρίς στον "Ερυθρό Σταυρό" μαζευόταν κόσμος πολύς κι ας καλούσαν οι φίλοι και οι συνάδελφοι του Διαμαντή με SMS για τις έξι το απόγευμα. ήταν πάνω 2000 αυτοί που βρίσκονταν εκεί κατά τις 7 και πολλοί περ΄σσοτεροι όσοι πέρασαν όλο αυτό το διάστημα από το σημείο, την είσοδο δηλαδή της οδού Σεβαστουπόλεως. Τα άκουσαν για τα καλά οι δημοσιογράφοι, αλλά τα άκουσαν και οι συνδικαλιστές της Αστυνομίας, όπως τα άκουσε και ο Ιερώνυμος, αλλά τα κανάλια και οι λοιποί συνοδοιπόροι προσπαθησαν να τα γυρίσουν. Η στάση του άλλωστε όλο αυτό το διάστημα δεν ήταν και η καλύτερη και ο κόσμος δεν μασάει κουτόχορτο. Η οργή ξεχειλίζει για όλη αυτή τη συσωρευμένη αδικία και το Κράτος δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί την κατάσταση... Και η οργή αυτή εκφράστηκε σήμερα έξω από τον "Ερυθρό Σταυρό"
...

Τα συνθήματα δεν άργησαν να έρθουν και το "Διαμαντή θυμήσου είμαστε μαζί σου κυριάρχησε". Η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου γύρω στις 8 το βράδυ σήμανε το τέλος της αρχής... που έγινε σήμερα των Φώτων 6 Ιανουαρίου του 2008... Θα μας θυμηθείτε! (Έρχονται σύντομα και άλλες λεπτομέρειες)

Πηγές: ΣΤΟΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: