Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΑΝΑΚΟΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!

Συνέχεια από εδώ

Σάλος με το κόψιμο της εκπομπής της Τατιάνας!

Πραγματικός σάλος έχει δημιουργηθεί με το απότομο κόψιμο της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου την στιγμή που μιλούσε στον αέρα η αδερφή του αστυνομικού που χαροπαλεύει και τα έχωνε στα ΜΜΕ. Είναι απαράδεκτο όλο το σκηνικό και ο σταθμός ΑΠΑΙΤΕΙ ο κόσμος να δώσει εξηγήσεις.

"Η Φωνή που δεν θέλανε να ακουστεί...οι αλήθειες που τους έκαναν να χάσουν το χρώμα τους..!!


Ότι δεν τους συμφέρει τα κόβουν στον αέρα, και το... χειρότερο πλέον είναι ότι έπαψε να τους απασχολεί η κατακραυγή του κόσμου!

Εκεί έχουν καταντήσει όλοι αυτοί οι "δημοσιογραφίσκοι" των μεγάλων εργοδοτών (Κυριακού και όμοιοι του), εκεί έχουν καταντήσει όλοι αυτοί που καθημερινά προσπαθούν να μας πείσουν ότι κάνουν λειτούργημα και όχι τα θελήματα των αφεντικών τους.

Σας έχει πάρει χαμπάρι ο κόσμος ρε λαμόγια και πέφτει το φτύσιμο της αρκούδας κάθε φορά που εμφανίζεστε στα πολυτελή σαλόνια των καναλιών που σας δίνουν βήμα για να εξυπηρετείτε συμφέροντα άλλων!!

Ξεφτίλες είσαστε ρε... ΞΕΦΤΙΛΕΣ

*το παρόν σχόλιο αφορά αποκλειστικά αυτά τα λαμόγια από τα "μεγάλα" κανάλια, και τα αφεντικά τους!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

troktikο:

Κάποτε θα γινόταν και αυτό. Η ασέβεια προς τους τηλεθεατές έχει επισημανθεί πολύ καιρό πριν και ο ΑΝΤ1 δεν έκανε τίποτα γιαυτό. Τώρα έκοψαν την αδερφή του αστυνομικού στον αέρα με αποτέλεσμα να αγανακτήσει ο κόσμος.

Μέχρι και ο Κανάκης πέταξε σπόντες λίγο αργότερα. Είναι ντροπή και εδώ πρέπει να πούμε ότι δεν φέρει ευθύνη η Στεφανίδου. Την κόβουν από τον Ζουγανέλη μέχρι και την μαγείρισσα που μπορεί να φέρει. Εδώ όμως παράεγινε. Μια γυναίκα έλεγε τον πόνο της και την έκοψαν στον αέρα; Πόσο κοστίζει η διαφήμιση να μαζέψουμε έρανο! Σαν δεν ντρέπεστε. Ο κόσμος αντιδρά και γυρίζει κανάλια. Ο κόσμος ξέρει. Τον τηλεθεατή τον εξοργίζει αυτό.

Πηγή:troktiko


Η Τατιάνα "έκοψε" στον αέρα την αδερφή του Διαμαντή"

"Αυτη την στιγμή στην στεφανίδου... βγήκε η αδερφή του διαμαντή και τα χώνει στην στεφανίδου και στους δημοσιογράφους...


και συγκεκριμένα λεει " δεν σέβεστε τον αδερφό μου "

στεφανίδου" Δεν το γνώριζα ότι δεν θέλατε να βγάλετε φωτογραφίες του διαμαντή;"...

Αδερφή: "Δεν το γνωρίζατε; αφού στο κανάλι σας βγήκα το πρωί." ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΨΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ.."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

"ξεφτιλες στον ANT1 εκοψαν την αδελφη του διαμαντη στον αερα επειδη ελεγε αληθειες"

Πηγή:troktiko

Σχόλιο: Εδώ θα ήταν μεγάλη αδικία να μην δώσουμε ένα μεγάλο μπράβο στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη το πρωί που έδωσε βήμα στην αδελφή του Διαμαντή να πάψουν τα κοράκια- δημοσιογράφοι να ψεύδονται και να ασελγούν πάνω στον πόνο της ίδιας και της οικογένειάς της . Ο κ. Παπαδάκης που όσο τον παρακολουθούμε ουδέποτε έχει πράξει κάτι παρόμοιο την άφησε να εκφράσει την αγανάχτησή της και να πει ότι το μόνο που ενδιαφέρει την οικογένεια είναι να γίνει ο αδελφός της καλά

Πηγές: hellenicrevenge

Δεν υπάρχουν σχόλια: